Vaderdagconcert | Frank van Osch & Jos van den Dungen

vr 14 juni 2024 | 20.00 uur | Kapel
  • Muziek

Ze hebben ieder een vader en ieder drie kinderen. Singer-songwriter Frank van Osch en rasmuzikant Jos van den Dungen zijn dus zowel zonen als vaders.

Van Osch schreef meerdere liedjes over zijn kinderen en zijn eigen vader. En zo ontstond het idee om die te bundelen in een speciaal Vaderdagconcert. Voor het eerst live gespeeld in 2023 en nu bij ons in de Kapel!

Voor de pauze bouwen de mannen een monumentje voor hun vaders, met hun eigen liedjes en herkenbare verhalen.

Na de pauze staan de kinderen centraal. Ook daar schreef Van Osch de nodige liedjes over. Waaronder het ontroerende Wirreldreis, over zijn oudste die met een rugzak op Schiphol stond op de wijde wereld in te trekken.

De setlijst wordt gecompleteerd met vader & kind-songs van hun muzikale helden.

Het belooft een bijzondere avond te worden. Neem gerust je vader of je kinderen mee!

En het is natuurlijk een prachtcadeau voor Vaderdag!

Singer-songwriter Frank van Osch houdt van Americana, rootsmuziek uit het Wilde Westen. Als songschrijver zoekt hij zijn inspiratie véél dichter bij huis; liedjes in de taal van ooit. Luister bijv. naar Tegenwind, over het verliezen van een goede vriend. Drie van zijn liedjes wonnen de Brabantse Dialectpenning voor beste liedtekst. Ook schrijft hij liedjes voor zijn documentaires, zoals De Acht van Chaam en Het verdriet van carnaval (met Eric Vloeimans). Van Osch is bijna een leven lang filmmaker, maar hij is nog véél langer gitarist & liedjesschrijver. En dat bloed kruipt waar het niet gaan kan…

Jos van den Dungen is multi-instrumentalist, componist en arrangeur (hij speelde o.a. met Dimitri van Toren, George Baker, the Gathering, Het Zuidelijk Toneel). Hij speelt viool, accordeon, piano & gitaar, hij arrangeert de muziek en zingt enkele persoonlijke liedjes.
Ooit speelden deze jongens in Born in a Barn. Nu staan ze opnieuw samen op de planken, met gitaren en veel meer instrumenten op de knie.

Tickets Excl. fee

Prijs: € 12,50