FAQ

ALGEMEEN

 

Toegangsprijzen
Cultureel Centrum Jan van Besouw behoudt zich het recht voor om de toegangsprijzen tussentijds te wijzigen. Kortingen gelden niet met terugwerkende kracht.

Consumpties
Consumpties mogen niet meegenomen worden in de theaterzaal.

Mobiele telefoon
Uw mobiele telefoon graag uitschakelen voor u de zaal ingaat.

Beeld- en geluidsopnames
Het is niet toegestaan om tijdens de voorstelling te fotograferen of video- of geluidsopnames te maken. U loopt het risico dat uw materiaal en/of apparatuur op grond van beeld- en geluidsrechten van de optredende artiesten in beslag wordt genomen.

Laatkomers
U wordt vriendelijk verzocht om op tijd aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij pas in de pauze toegang tot de zaal verlenen, omdat anders overige toeschouwers en optredende artiesten gestoord worden. Te laat arriveren voor een voorstelling is geen reden voor restitutie van uw toegangsgeld.

Liever geen ongevraagde mail?
Cultureel Centrum Jan van Besouw registreert uw naam en adresgegevens om u op de hoogte te kunnen stellen, indien een voorstelling verplaatst of geannuleerd wordt. Uw gegevens worden ook gebruikt voor het versturen van de theaterbrochure en andere uitingen. Mocht u dit niet op prijs stellen kunt u dit via info@janvanbesouw.nl aangeven.

Betalingsmogelijkheden
U kunt bij onze theaterkassa betalen op de volgende manieren: pinbetaling, met een tegoedbon van Cultureel Centrum Jan van Besouw, Nationale Theater- & Concertbon of een Podiumcadeaukaart. U kunt niet met contant geld betalen.

Verhinderd/omruilen
Wanneer u verhinderd bent, kunt u uw betaalde en/of gereserveerde toegangskaarten tot uiterlijk 48 uur voor de betreffende voorstelling retourneren/annuleren. U kunt retourneren/annuleren aan de theaterkassa of via info@janvanbesouw.nl / tel. 013-5343400. Per transactie wordt € 2,75 aan administratiekosten in mindering gebracht op de ticketprijs (exclusief fee/servicekosten). U ontvangt van ons een tegoedbon voor het resterende bedrag. 

Het is helaas niet mogelijk om een ontvangen tegoedbon in te zetten voor gastprogramma’s. De tegoedbonnen zijn alleen in te leveren voor de voorstellingen uit ons eigen programma.

Betalen met Podium Cadeaukaarten
Via internet is het mogelijk om uw bestelling te betalen met de digitale Podium Cadeaukaart. Wanneer u een Nationale Theater & Concertbon in wilt leveren, neem dan contact op met onze theaterkassa. Deze bonnen zijn alleen in te leveren bij de theaterkassa.

Wachtlijst
Ziet u tijdens uw online bestelling dat een voorstelling is uitverkocht, dan kunt u zich voor sommige voorstellingen op de wachtlijst laten plaatsen. Neem hiervoor contact op met de theaterkassa. Dit kan via info@janvanbesouw.nl

Gehoorondersteuning
Wij hebben beschikking over de volgende gehoorondersteuning: HDI302 van Sennheiser. Dit is een infrarood-stethofoonontvanger die signalen kan ontvangen die zijn verzonden op 2.3MHz of 2.8MHz. Bij aankomst kunt u aan onze gastheren of gastvrouwen doorgeven als u hier gebruik van wilt maken. Zij assisteren u zo nodig bij het gebruik.

Mindervalide
De theaterzaal heeft vijf rolstoelplaatsen. Deze rolstoelplaatsen zijn te reserveren via de theaterkassa.

1 euro transactiekosten
Wij berekenen de kosten voor het betalingsverkeer in bijna alle gevallen los door per ticket. Deze kosten bedragen zowel bij bestellingen via de website als bij de balie 1 euro per ticket.