FAQ

ALGEMEEN

 

Toegangsprijzen
Cultureel Centrum Jan van Besouw behoudt zich het recht voor om de toegangsprijzen tussentijds te wijzigen. Kortingen gelden niet met terugwerkende kracht.

Consumpties
Bij de meeste voorstellingen zit een consumptie na afloop van de voorstelling bij de prijs inbegrepen (enkele uitzonderingen daargelaten). Deze geselecteerde consumpties worden klaargezet in de foyer. Consumpties mogen niet meegenomen worden in de theaterzaal.

Mobiele telefoon
Uw mobiele telefoon graag uitschakelen voor u de zaal ingaat.

Beeld- en geluidsopnames
Het is niet toegestaan om tijdens de voorstelling te fotograferen of video- of geluidsopnames te maken. U loopt het risico dat uw materiaal en/of apparatuur op grond van beeld- en geluidsrechten van de optredende artiesten in beslag wordt genomen.

Laatkomers
U wordt vriendelijk verzocht om op tijd aanwezig te zijn. Laatkomers kunnen wij pas in de pauze toegang tot de zaal verlenen, omdat anders overige toeschouwers en optredende artiesten gestoord worden. Te laat arriveren voor een voorstelling is geen reden voor restitutie van uw toegangsgeld.

Liever geen ongevraagde mail?
Cultureel Centrum Jan van Besouw registreert uw naam en adresgegevens om u op de hoogte te kunnen stellen, indien een voorstelling verplaatst of geannuleerd wordt. Uw gegevens worden ook gebruikt voor het versturen van de theaterbrochure en andere uitingen. Mocht u dit niet op prijs stellen kunt u dit via info@janvanbesouw.nl aangeven.

Betalingsmogelijkheden
U kunt bij onze theaterkassa betalen op de volgende manieren: pinbetaling, met een tegoedbon van Cultureel Centrum Jan van Besouw, Nationale Theater- & Concertbon of een Podiumcadeaukaart. U kunt niet met contant geld betalen.

Verhinderd/omruilen
Wanneer u verhinderd bent, kunt u uw betaalde en/of gereserveerde toegangskaarten tot uiterlijk 48 uur voor de betreffende voorstelling retourneren/annuleren. U kunt retourneren/annuleren aan de theaterkassa of via info@janvanbesouw.nl / tel. 013-5343400. Op het aankoopbedrag wordt dan per transactie € 2,75 aan administratiekosten in mindering gebracht. U ontvangt van ons een tegoedbon voor het resterende bedrag. Toegangskaarten van de kapelconcerten kunnen niet geretourneerd worden.

Betalen met Podium Cadeaukaarten
Via internet is het mogelijk om uw bestelling te betalen met de digitale Podium Cadeaukaart. Wanneer u een Nationale Theater & Concertbon in wilt leveren, neem dan contact op met onze theaterkassa. Deze bonnen zijn alleen in te leveren bij de theaterkassa.

Wachtlijst
Ziet u tijdens uw online bestelling dat een voorstelling is uitverkocht, dan kunt u zich op de wachtlijst laten plaatsen. Neem hiervoor contact op met de theaterkassa. Dit kan via info@janvanbesouw.

Gehoorondersteuning
Wij hebben beschikking over de volgende gehoorondersteuning: HDI302 van Sennheiser. Dit is een infrarood-stethofoonontvanger die signalen kan ontvangen die zijn verzonden op 2.3MHz of 2.8MHz. Bij aankomst kunt u aan onze gastheren of gastvrouwen doorgeven als u hier gebruik van wilt maken. Zij assisteren u zo nodig bij het gebruik.

Mindervalide
De theaterzaal heeft vijf rolstoelplaatsen. Deze rolstoelplaatsen zijn te reserveren zowel via de theaterkassa als via onze website.