JAN VAN BESOUW zoekt SPONSOREN

 

HET SOCIAAL-CULTURELE HART VAN GOIRLE EN RIEL ZOEKT SPONSOREN VOOR NIEUWE LICHT- EN GELUIDSYSTEMEN

DONATEURS & SPONSORS GEZOCHT

Wil jij een onvergetelijke impact maken in de wereld van kunst en cultuur? Grijp dan deze unieke kans om het stralende middelpunt te worden van onze sociaal culturele gemeenschap in Goirle en Riel. Voor onze prachtige theaterzaal en kapel zijn we op zoek naar geweldige partners zoals jij om de magie van het podium te laten schijnen!

VERLICHT HET PODIUM VAN JAN VAN BESOUW

Sponsor nu licht en geluid
in
onze theaterzaal en kapel
 

Steun ons en doneer direct óf maak een afspraak om de sponsormogelijkheden te bespreken.

WAT HEBBEN WE
NODIG?

Om onze theaterzaal en kapel te laten schijnen, hebben we dringend financiering nodig voor de upgrade van ons licht- en geluidssysteem. Deze investering zal niet alleen de kwaliteit van onze voorstellingen verbeteren, maar ook de algehele theaterervaring naar nieuwe hoogten tillen. We streven ernaar om de nieuwe technologieën te implementeren waardoor we ook gelijk verduurzamen.

Daarnaast helpen we de amateurverenigingen uit Goirle en Riel om ze de best mogelijke tools aan te bieden om hun talenten te laten stralen. Door het nieuwe systeem hoeven zij minder licht en geluid extern in te huren en daarmee wordt het financieren van hun productie betaalbaarder.   

Word een held van het podium!

WAAROM
ONDERSTEUNEN?

Onze theaterzaal en kapel zijn het kloppende hart van creativiteit, emotie en vermaak. Hier worden dromen werkelijkheid, verhalen verteld en emoties gewekt. Door ons te steunen, word je onderdeel van het sociaal culturele gemeenschap die levens verandert en harten verwarmt. Maar dat is nog niet alles: 

  • Zichtbare erkenning: Jouw bedrijfsnaam of logo zal schitteren in Jan van Besouw, gezien door duizenden bezoekers, artiesten en de lokale gemeenschap. 
  • Sociale impact: Je draagt bij aan de groei van kunst en cultuur in Goirle en Riel, en dat heeft een positieve invloed op de levens van velen. 
  • Netwerkkansen: Maak kennis met een netwerk van gelijkgestemde individuen en bedrijven die de kunsten waarderen en ondersteunen. 

WORD EEN HELD VAN HET PODIUM!

We nodigen je uit om onze partner te worden en samen met ons de toekomst van Jan van Besouw vorm te geven.
Jouw steun zal niet alleen de artistieke creatie verbeteren, maar ook een blijvende impact hebben op onze gemeenschap.
 

Bekijk hieronder de mogelijkheden. Klik hier voor een vergroting van de sponsormogelijkheden.

DONEREN

Wil jij ons helpen ons doel te realiseren? Wij zijn met elke euro blij! Doe een eenmalige gift ten gunste van Jan van Besouw via het iDeal formulier of kies ervoor ons jaarlijks te steunen met een vast bedrag. Met een constante investering maak je het voor ons mogelijk om onze positie te bevestigen, verstevigen en uit te bouwen.  

Jan van Besouw is een erkend goed doel met een ANBI-status. Giften aan ons zijn daarom aftrekbaar voor de inkomsten- of vennootschapsbelasting. 

SPONSORING

Jan van Besouw werkt graag samen met het bedrijfsleven. Wil je ons met jouw organisatie steunen, dan gaan we graag met je in gesprek naar hoe we een wederzijdse toegevoegde waarde kunnen bereiken. 

Ben je geïnteresseerd in een van bovenstaande mogelijkheden om ons te steunen, of ben je op zoek naar meer informatie en advies? Neem dan contact op met Roxanne Petermeijer, algemeen manager, voor meer informatie. Zij gaat graag vrijblijvend met je in gesprek over de mogelijkheden: roxannepetermeijer@janvanbesouw.nl | 013-5343400.  

BEDANKT VOOR JE OVERWEGING EN STEUN

Samen zullen we de lichten omhoog brengen,
het geluid opschroeven en
de magie van het podium laten schijnen!