The Eagles Tribute Band | Desperado

vr 13 september 2024 | 20.00 uur | Solvid Foundation Theaterzaal
  • Muziek

Nederlands eerste echte ‘cover’-band van de legendarische wereldgroep The Eagles komt naar Goirle!

De Eagles Tribute band is ontstaan uit de countryband Desperado, een van Nederlands bekendste country rock bands. Deze formatie speelde al samen met vele grootheden uit Nashville (USA), zoals Kenny Rogers, Don Williams en Steve Wariner, die al spraken over een “hell of a Band”. De naam Desperado is vernoemd naar een nummer van de Eagles (Desperado). Dat er een grote voorliefde bestond voor The Eagles werd toen meteen wel aangetoond. Na jarenlang nummers van de Eagles te coveren en grote artiesten daarbij te begeleiden op de grotere festivals in binnen-en buitenland, werd in 2004 besloten een serieuze tribute-band van de Eagles op te zetten. De band werd daartoe uitgebreid met twee extra topzangers:
Wim van de Vliert: een van de meeste bekende countryzangers van Nederland, spelend in Cash Of Delivery, waar ook Ilse de Lange lange tijd aan zijn zijde stond,
en
Jan Buis: toerde als zanger/gitarist 12 jaar lang met André Hazes. Als bandleider van de band Hollywood Boulevard begeleidt hij nog steeds de “groten der aarde”.
Het meewerken in de Eagles Tribute band wordt door deze twee zangers altijd nog ervaren als één van hun favoriete uitstapjes, naast alle andere muzikale hoogtepunten!

Door deze top-band met uitstekende muzikanten en drie geweldige zangers ( naast Wim van de Vliert en Jan Buijs natuurlijk de Deperado-leadzanger Humphrey Wenas) zal het podium zowel letterlijk als figuurlijk gevuld zijn met heel veel kwaliteit. Mooie solo’s, harmonieën en zangpartijen zullen te horen zijn, waar The Eagles ook om bekend staan. Dit wordt echt genieten!

Verwacht natuurlijk de hits Hotel California, Lying eyes, Desperado en New Kid In Town maar ook andere parels van deze topband!

 

De band:

Grand piano, keyboards: Leon Priest

Drums: Mark Eshuis

Gitaar: Johan Hakkens

Gitaar: Frank Schurgers

Bas: Xander de Buvelot

Zangers: Wim van de Vliert , Jan Buis, Humphrey Wenas

 

Bekijk hier alvast een voorproefje:

 

Tickets Excl. fee

Prijs: € 22,00