Op reis… in de tijd | Cross-over concert met XingNu, Da Capo en dansers van F-Fact Dance Company

zo 06 oktober 2024 | 15.30 uur | Kapel
  • Gastprogramma
  • Muziek

Sprankelend concert van 2 bijzondere koren, afgewisseld met enthousiaste dansers van F-Fact Dance Company. 

Kleinkoor XingNu uit Tilburg is een kleine groep enthousiaste zangers en zangeressen en bestaat sinds 2015. Onder leiding van dirigent/pianist Evert van Merode zingt zij een zo breed mogelijk repertoire. Mooi, welluidend, grappig, romantisch, swingend, verrassend en kleurrijk – steeds probeert zij een aantrekkelijke afwisseling van koormuziek ‘van vroeger tijd en uit ’t heden’ aan het publiek te presenteren.

Vocaal Ensemble Da Capo uit Goirle is een klein koor, dat bestaat uit 17 enthousiaste leden. Zij heeft kwaliteit en passie voor muziek hoog in het vaandel. Sinds 2019 staat het koor onder de muzikale leiding van Leander Schoormans. De vaste begeleider is Eline van Vroonhoven.
Het repertoire is gevarieerd. Het koor zingt veel a capella; muziek van di Lasso, Secco, Purcell maar ook Brahms, Schubert, Mozart, eigentijdse componisten en oude Nederlandse liederen. Van alle richtingen en tijden dus. Met hun muzikale bijdrage wil Da Capo zich ook met hart en ziel inzetten voor instellingen van maatschappelijk nut.

De dansers van F-Fact Dance Company zullen het intermezzo verzorgen!

Ken je het spelletje nog: ‘ik ga op reis en neem mee…’?

Nieuwsgierig geworden? Bestel nu je tickets door een mail te sturen naar sjaaksperber@gmail.com. Ticketprijs € 10,- voor volwassenen, € 5,- voor kinderen.

Tot dan!

Tickets Excl. fee

ZIE OMSCHRIJVING