MEER INFO

JAN VAN BESOUW, HET CULTURELE HART VAN GOIRLE

OVER ONS

In het geografisch hart van Goirle ligt ook het culturele hart van Goirle: Cultureel Centrum Jan van Besouw. Gevestigd in een voormalig klooster biedt Cultureel Centrum Jan van Besouw plaats aan tal van activiteiten. De schitterend gerenoveerde accommodatie leent zich daar dan ook uitstekend voor: een grote theaterzaal, onze Kapel, foyercafé, cursusruimten, congres- en vergaderzalen, ateliers, muziek- en balletschool en een studio voor radio en tv. Kortom: het kloppend culturele hart van Goirle. 

Al je zakelijke bijeenkomsten en evenementen organiseer je in CC Jan van Besouw. Wij leveren maatwerk.

RSIN nummer: 40.68.087

HOE KOM
JE BIJ ONS?

Klik HIER voor onze locatie in google maps

Parkeren

* Op het voorterrein van Jan van Besouw kunt u voor maximaal drie uur parkeren; alléén met gebruik van de parkeerschijf. Bij het parkeren stelt u de schijf in op de aankomsttijd en legt deze zichtbaar en leesbaar achter de voorruit van uw auto. Het gebruik van de parkeerschijf is enkel verplicht tijdens winkeltijden.

* Indien u geen parkeerschijf hebt, kunt u deze kopen bij Jan van Besouw voor € 1,50.

* Op twee minuten lopen van Jan van Besouw bevindt zich parkeergarage de Hovel. Er is plaats voor 200 auto’s, maar let op, sinds kort is de helft van de garage ook blauwe zone geworden (max. 3 uur). In de zone zonder blauwe schijf kunt u gratis parkeren op de volgende tijden:

Zondag tot en met donderdag van 07.00 tot 21.00 uur

Vrijdag en zaterdag van 07.00 tot 01.00 uur

* Voor diegenen die de auto daar geparkeerd hebben, is er een QR code beschikbaar, waarmee de parkeergarage betreden kan worden buiten de openingstijden. Deze QR code is bij het barpersoneel te verkrijgen.

* Op de hoek Bergstraat/Parallelweg ligt een parkeerterrein, nét buiten het centrum en de
blauwe zone, waar u gratis onbeperkt kunt parkeren.

TECHNISCHE
GEGEVENS

Download hier de technische gegevens van Cultureel centrum Jan van Besouw

Trekkenlijst CC Jan van Besouw Goirle
Technische gegevens theaterzaal CC Jan van Besouw
Lichtplan CC Jan van Besouw Goirle 

NEEM CONTACT  
MET ONS OP

Thomas van Diessenstraat 1
5051 RJ Goirle
Tel. +31 (0)13 534 34 00

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VAN ONS VOOR JULLIE

Tussen 2020 en 2022 moesten we onze deuren verschillende keren sluiten door de landelijke maatregelen omtrent COVID-19. Om toch in verbinding te blijven met ons publiek & huisgenoten, zijn er verschillende online-projecten geweest die cultuur naar de mensen thuis bracht:

ONS TEAM

We hebben een zeer gevarieerd team van medewerkers. Van administratie tot techniek en van marketing tot verhuur. Ben jij benieuwd naar de gezichten achter Jan van Besouw? Klik hier dan verder!