MEER INFO

JAN VAN BESOUW, HET SOCIAAL-CULTURELE HART VAN GOIRLE

OVER ONS

In het geografisch hart van Goirle ligt ook het sociaal-culturele hart van Goirle: Cultureel Centrum Jan van Besouw. Gevestigd in een voormalig klooster biedt Jan van Besouw plaats aan tal van activiteiten. De schitterend gerenoveerde accommodatie leent zich daar dan ook uitstekend voor: een grote theaterzaal, onze Kapel, foyercafé, cursusruimten, congres- en vergaderzalen, ateliers, muziek- en balletschool en een studio voor radio en tv. Kortom: het kloppend sociaal-culturele hart van Goirle. 

Al je zakelijke bijeenkomsten en evenementen organiseer je in Jan van Besouw. Wij leveren maatwerk!

RSIN nummer: 40.68.087

Stichting Sociaal-Culturele Accommodaties Goirle (SCAG) voert het beheer over het Jan van Besouw en ontvangt hiervoor een exploitatiesubsidie van de Gemeente.

HOE KOM
JE BIJ ONS?

Klik HIER voor onze locatie in google maps

Parkeren

* Op het voorterrein van Jan van Besouw kun je voor maximaal drie uur parkeren; alléén met gebruik van de parkeerschijf. Bij het parkeren stel je de schijf in op de aankomsttijd en legt deze zichtbaar en leesbaar achter de voorruit van uw auto. Het gebruik van de parkeerschijf is enkel verplicht tijdens winkeltijden (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur; zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur).

Als je geen parkeerschijf hebt, kun je deze kopen bij Jan van Besouw voor € 1,50.

*  Op de hoek Bergstraat/Parallelweg ligt een parkeerterrein, nét buiten het centrum en de
blauwe zone, waar je gratis onbeperkt kunt parkeren.

*  Op het Oranjeplein kun je ook gratis parkeren met gebruikmaking van de parkeerschijf. Deze parkeerschijf is alleen noodzakelijk tijdens winkeltijden (maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 18.00 uur; zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur).

*  Op twee minuten lopen van Jan van Besouw bevindt zich parkeergarage de Hovel. Er is plaats voor 200 auto’s, maar let op, sinds kort is de helft van de garage ook blauwe zone geworden (max. 3 uur). In de zone zonder blauwe schijf kun je gratis parkeren op de volgende tijden:
Zondag tot en met donderdag van 07.00 tot 21.00 uur
Vrijdag en zaterdag van 07.00 tot 01.00 uur
Voor diegenen die de auto daar geparkeerd hebben, is er een QR code beschikbaar, waarmee de parkeergarage betreden kan worden buiten de openingstijden. Deze QR code is bij het barpersoneel te verkrijgen.

*  Meer informatie over parkeren in Goirle vind je op  https://www.goirle.nl/parkeren-verkeer/parkeren-in-de-gemeente-goirle

TECHNISCHE
GEGEVENS

Download hier de technische gegevens van Cultureel centrum Jan van Besouw

Trekkenlijst Jan van Besouw
Technische gegevens theaterzaal Jan van Besouw
Lichtplan Jan van Besouw 

NEEM CONTACT  
MET ONS OP

Thomas van Diessenstraat 1
5051 RJ Goirle
Tel. +31 (0)13 534 34 00

Wilt u informatie over het huren van een van onze ruimtes, vul dan s.v.p. dit verhuur-formulier in dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!

Andere vragen? Neem contact op!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

VAN ONS VOOR JULLIE

Tussen 2020 en 2022 moesten we onze deuren verschillende keren sluiten door de landelijke maatregelen omtrent COVID-19. Om toch in verbinding te blijven met ons publiek & huisgenoten, zijn er verschillende online-projecten geweest die cultuur naar de mensen thuis bracht:

ONS TEAM

We hebben een zeer gevarieerd team van medewerkers. Van administratie tot techniek en van marketing tot verhuur. Ben jij benieuwd naar de gezichten achter Jan van Besouw? Klik hier dan verder!