BIJ ONS

RUIMTE HUREN

BIJ ONS

RUIMTE HUREN

ZAKELIJK

Een zakelijke bijeenkomst, congres, symposium of enkel een vergadering organiseren? Wij bieden je alle mogelijkheden om jouw bijeenkomst vlekkeloos te laten verlopen. Cultureel Centrum Jan van Besouw is uitstekend gelegen op een unieke locatie in Brabant, vlakbij de A58 en op steenworp afstand van Tilburg.

FEEST

Iets te vieren? Dan is er maar één ding belangrijk: het moet een onvergetelijke dag worden. Daarom halen wij alles uit de kast!

Onze momumentale kapel en sfeervolle foyer bieden alle mogelijkheden voor een klein- of grootschalig feest. Je kunt jouw borrel of feest bij ons in een cultureel jasje steken door het te combineren met een muziek- of theatervoorstelling. Daarnaast kies je vanzelfsprekend zelf uit van welke van onze horecafaciliteiten je gebruik wilt maken.

AFSCHEID NEMEN

De schitterend gerenoveerde kapel, die zich in het oude gedeelte van het monumentaal klooster bevindt, leent zich uitstekend voor een uitvaart. Afscheid nemen met familie en vrienden in een rustige en unieke omgeving. Aansluitend aan de afscheidsdienst kan iedereen even bijkomen en rustig napraten aan de koffietafel of met een borrel.

VERHUUR OP MAAT

Heb je een bijzonder evenement in gedachten en weet je niet waar je moet beginnen? Je kunt bij ons ook terecht voor de organisatie van een evenement dat bij ons plaatsvindt. We werken graag mee vanaf de eerste brainstorm tot aan het opruimen.

Ben je benieuwd naar
alle mogelijkheden 

We informeren je
graag over alle opties