BIJ ONS

RUIMTE HUREN

BIJ ONS

RUIMTE HUREN

LOKALEN & ZALEN

Aanvraag lokalen & zalen

Met dit formulier doet u een aanvraag voor de reservering van lokalen, zalen en overige ruimten. We nemen contact op over de mogelijkheden. Let op, dit is nog géén reservering.

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

ZAKELIJK

Een zakelijke bijeenkomst, congres, symposium of enkel een vergadering organiseren? Wij bieden je alle mogelijkheden om jouw bijeenkomst vlekkeloos te laten verlopen. Cultureel Centrum Jan van Besouw is uitstekend gelegen op een unieke locatie in Brabant, vlakbij de A58 en op steenworp afstand van Tilburg.

FEEST

Iets te vieren? Dan is er maar één ding belangrijk: het moet een onvergetelijke dag worden. Daarom halen wij alles uit de kast!

Onze momumentale kapel en sfeervolle foyer bieden alle mogelijkheden voor een klein- of grootschalig feest. Je kunt jouw borrel of feest bij ons in een cultureel jasje steken door het te combineren met een muziek- of theatervoorstelling. Daarnaast kies je vanzelfsprekend zelf uit van welke van onze horecafaciliteiten je gebruik wilt maken.

AFSCHEID NEMEN

De schitterend gerenoveerde kapel, die zich in het oude gedeelte van het monumentaal klooster bevindt, leent zich uitstekend voor een uitvaart. Afscheid nemen met familie en vrienden in een rustige en unieke omgeving. Aansluitend aan de afscheidsdienst kan iedereen even bijkomen en rustig napraten aan de koffietafel of met een borrel.

Ben je benieuwd naar
alle mogelijkheden?

We informeren je
graag over alle opties