VRIENDEN VAN

DE VRIENDEN VAN

De Vrienden van Jan van Besouw vormen het mooiste netwerk van Goirle. Cultuurliefhebbers uit Goirle en omgeving, zowel zakelijk als particulier, zijn van harte welkom om zich aan te sluiten. Goirle heeft haar prachtige, multifunctionele theater én 350 Vrienden die daar financieel een handje bij helpen. In ruil voor vier geweldige avonden.

De Vrienden van Jan van Besouw organiseren elk seizoen voor de leden vier culturele avonden in ons theater.

De Vrienden maken dan kennis met – doorgaans aanstormend – theatertalent. De ene keer cabaret, de andere keer muziek en dan weer eens dans. Nooit wordt vooraf aangekondigd wie er optreedt; dat is elke keer weer een verrassing. Dat maakt het lidmaatschap extra spannend. Het lidmaatschap van de Vrienden van Jan van Besouw voor particulieren en bedrijven die ons cultureel centrum een warm hart toedragen. Jaarlijks doneert de stichting een substantieel deel van de contributie-opbrengst voor onze theaterprogrammering. Vriend van Jan van Besouw kun je zijn in diverse vormen: als (hoofd-)sponsor, als bedrijfslid en als particulier. Lid zijn van de Vrienden van Jan van Besouw betekent:

Onderdeel zijn van een belangrijk cultureel en zakelijk netwerk in Goirle en omstreken

Financiële steun verlenen aan het theater, en daarmee de cultuur in Goirle versterken

Vier keer per jaar cultureel en culinair verrast worden op de Vriendenavonden, in december zelfs met een Kerstgala, hét Goirlese evenement van het jaar.

Vriend worden?
Voor meer informatie en sfeerimpressies van de Vrienden-avonden ga naar:
www.vriendenvanjanvanbesouw.nl