Nieuws

GROTE SPONSORACTIE GESTART!

Wij zijn op zoek naar helden die ons podium laten stralen!
 
Wil jij een onvergetelijke impact maken op de wereld van kunst en cultuur? Dit is je kans! Om onze theaterbeleving nóg mooier te maken, moeten wij investeren in nieuw licht en geluid in onze theaterzaal en kapel. Daarom zijn wij met elke euro blij!
 
Door een donatie te doen of sponsor te worden van het Jan van Besouw, kun je rechtstreeks bijdragen aan het creëren van magische momenten in ons culturele centrum en maak je een grote sociale impact.
Met jouw bijdrage maak je daarnaast ook kans op mooie prijzen, zichtbaarheid van jouw bedrijf in onze foyer of ontvang je toegang tot onze pre-sale!
 
Kijk op onze website voor de mogelijkheden en neem contact met ons op!
Samen zullen we de lichten omhoog brengen, het geluid opschroeven en de magie van het podium laten schijnen!

AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN 2024

Zomervakantie: Maandag t/m vrijdag: 10.00 uur – 16.00 uur, zaterdag en zondag gesloten

Kerstvakantie: Maandag 23 en dinsdag 24 december van 10.00 tot 16.00 uur en maandag 30 en dinsdag 31 december van 10.00 tot 16.00 uur

OP DEZE DAGEN ZIJN WE GESLOTEN:

Donderdag 9 mei i.v.m. Hemelvaart

Zondag 19 mei en maandag 20 mei i.v.m. Pinksteren

Woensdag 25 december t/m zondag 29 december gesloten i.v.m. Kerstvakantie

NIEUWE SAMENWERKING MET SOLVID FOUNDATION

Met een gedeelde toewijding aan het welzijn van mensen, slaan Solvid Foundation en Jan van Besouw de handen ineen. De Solvid Foundation biedt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt hulp door financiële steun, het bieden van praktische middelen en het bieden van mogelijkheden en kansen om uiteindelijk iemand weer een eigen inkomen te laten verdienen.

Het Jan van Besouw streeft ernaar een bijdrage te leveren aan de persoonlijke ontwikkeling van alle inwoners van Goirle en Riel. Het is daarmee meer dan alleen een cultureel centrum; een ontmoetingsplek waar niet alleen gelijkgestemden samenkomen, maar waar juist ook ontmoetingen plaatsvinden tussen mensen met verschillende achtergronden en behoeftes.

We zijn vastbesloten om elkaars initiatieven te ondersteunen en gezamenlijk op te trekken in onze zoektocht naar sponsoren en donateurs. Door onze krachten te bundelen, kunnen we een breder scala aan mogelijkheden bieden en onze impact vergroten.