Nieuws

Kindermuziekweek gaat van start

Het Jan van Besouw doet voor het eerst mee aan de Kindermuziekweek die dit jaar plaatsvindt van 24 maart t/m 2 april 2023. Het thema dit jaar is ‘De wereld rond’.

Op woensdag 29 maart van 14.00 tot 14.45 uur is er een workshop Muziek Ontdekken van muziekdocent Odette Kolen – van de Korput. Op vrijdag 31 maart van 14.00 tot 14.45 uur kun je meedoen aan een workshop dwarsfluit van Odette, voor beide workshops kun je je aanmelden via Sjors Creatief: www.sjorssportief.nl.

Nieuw! Lunchen in het Jan van Besouw!

 

Sinds kort heeft het Jan van Besouw een huiscateraar: The Taste of Work! Door die samenwerking kunnen we nu ook met een lunchkaart starten! The Taste Of Work biedt mensen een plek waar ze letterlijk en figuurlijk kunnen proeven van het werkende leven, kijk voor meer info op www.thetasteofwork.nl

Je kunt bij ons terecht op dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 16.00 uur voor o.a. heerlijke broodjes, een twaalfuurtje, quiches, vegaburgers, kindertosti’s voor de kleintjes maar bijvoorbeeld ook voor een High Tea!

Nieuw in verkoop: David Bowie Tribute op 10 november!

Het nieuwe seizoen gaat pas over een paar weken in verkoop maar nu zijn al wel de tickets te koop voor de geweldige David Bowie tribute band: Station to Station!

Met een professionele liveband, bijzondere frontman en visuals wordt het verhaal van het album ‘The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars’ uit 1972 vertolkt op unieke wijze.

Na de pauze word je in een achtbaan van muziek en emoties meegenomen langs de verschillende tijdperken waarin Bowie de podia domineerde. Ga voor tickets naar: https://janvanbesouw.nl/voorstelling/stationtostation-tribute-to-bowie/