Hildegard Mandos & Friends | Follow Your Bliss

za 05 april 2025 | 20.00 uur | Kapel
  • Muziek

Kom ook genieten van dit theater/luisterconcert ”Follow Your Bliss” door Hildegard Mandos & Friends: Muziek recht uit en naar het hart!

Een concert van 2x 50 minuten om intens naar te luisteren en weg te dromen. Hildegard Mandos speelt samen met Jina Sumedi en Marius Tjon haar eigen WERELDMUZIEK met elementen uit de Soul, Afro, Jazz, Bossa Nova en Zuid-Amerikaanse muziek. Positieve, ontroerende en diepgaande teksten van Hildegard en gastschrijvers in het Engels, Frans, Portugees en Nederlands.
Ontstaan vanuit de visie je hart te volgen, mensen te inspireren hun eigen unieke waarde te ontdekken, te ontwikkelen en daarvan te genieten. Het trio kent een bijzonder grote synergie; Jina, Tjon en Hildegard voelen elkaar haarfijn aan waardoor de muziek een speels en ook geaard karakter krijgt.
Los van dat de liedjes prachtig zijn is er ruimte voor creativiteit waardoor alle bandleden de muziek nog een lift geven met de gezamenlijk gemaakte arrangementen. Dat resulteert in verrassende momenten in de muziek waarbij de luisteraar relaxed kan dagdromen, maar ook heerlijk kan bewegen omdat de muziek je energie geeft.

hildegard

Hildegard Mandos & Friends bestaat in basis uit 4 bandleden:
Hildegard Mandos is een zangeres/bassist die je telkens weer laat verrassen door haar natuurlijke veelzijdigheid in harmonie met haar bas spel. Met haar kleurrijke stem, die krachtig en zacht tegelijk is en haar levendige spel, zingt zij prachtige (meertalige) liedjes met opbeurende teksten van zichzelf en anderen, waarbij geen ziel onberoerd blijft.
Jina Sumedi is pianiste, maar speelt ook accordeon, ukelele en melodica. Met haar energieke en vrolijke uitstraling is Jina een veelgevraagde muzikante met een zeer brede muzikale achtergrond en ruime levenservaring, wat terugkomt in haar natuurlijk vloeiende spel. Jina is ook actief als arrangeur/componist/producent.
Marius Tjon is een veelzijdige drummer/percussionist met een enorme schat aan ervaring, geboren in Suriname en heeft zich gespecialiseerd in Afrojazz, Afro Caribisch, Pop, Soul, R&B, Funkjazz en Latijns-Amerikaanse percussie. Speelde o.a. bij Fra-Fra sound, Fuzue, Humphrey
Cambell & nog veel, heel veel meer. Door zijn soepele spel en enorme ervaring een genot om naar te luisteren en te kijken.
Richard van Dorland is geluidstechnicus met oor voor detail. Een verlengstuk van de musici op het podium, met een muzikaal hart. Aandacht voor elke muzikant, ruimte voor zijn/haar instrument, klank en het samenspel, voor een transparante geluidsbeleving.

 

Ticketprijs: € 17,50 incl. fee/transactiekosten.

Tickets Excl. fee

Prijs: € 16,50