Frank van Osch & Jos van den Dungen | Ooit Jongens

zo 22 september 2024 | 15.00 uur | Kapel
  • Muziek

Zeker, ooit waren we jongens. En diep in ons hart zijn we dat nog steeds. Maar toch… Een leven lang (muziek) komt samen in onze voorstelling OOIT JONGENS, waarin we de liefde, het leven en haar littekens onder de loep nemen.

Liedjes en verhalen met een lach en een traan, over leren fietsen, over vallen en opstaan, over onze roots, kinderen en geliefden, over zorgen en twijfels, over
de steeds killere wereld om ons heen, over ouder worden en die verdomde dood.

Bekijk hier alvast de trailer:

Singer-songwriter Frank van Osch houdt van Americana, rootsmuziek uit het Wilde Westen. Als songschrijver zoekt hij zijn inspiratie véél dichter bij huis; liedjes in de taal van ooit. Luister bijv. naar Tegenwind, over het verliezen van een goede vriend. Drie van zijn liedjes wonnen de Brabantse Dialectpenning voor beste liedtekst. Ook schrijft hij liedjes voor zijn documentaires, zoals De Acht van Chaam en Het verdriet van carnaval (met Eric Vloeimans). Van Osch is bijna een leven lang filmmaker, maar hij is nog véél langer gitarist & liedjesschrijver. En dat bloed kruipt waar het niet gaan kan…

Jos van den Dungen is multi-instrumentalist, componist en arrangeur (hij speelde o.a. met Dimitri van Toren, George Baker, the Gathering, Het Zuidelijk Toneel). In deze voorstelling speelt hij viool, accordeon, piano & gitaar, hij arrangeert de muziek en zingt enkele persoonlijke liedjes.

Ooit speelden deze jongens in Born in a Barn. Nu staan ze opnieuw samen op de planken, met gitaren en veel meer instrumenten op de knie. En met een programma vol kleine, persoonlijke liedjes en herkenbare verhalen:

O O I T  J O N G E N S

 

Het belooft een bijzondere middag te worden!

 

Dit concert stond eerst gepland op 14 juni 2024 met als thema ‘Vaderdag’, maar het thema en de datum zijn gewijzigd, kaartkopers zijn geïnformeerd.

Tickets Excl. fee

Prijs: € 12,50