De Parelmuzikanten | Oranjeconcert

  • Muziek

We hebben er enkele jaren op moeten wachten, maar het gaat nu dan tóch gebeuren. De corona heeft  goed ingegrepen en het heeft er voor gezorgd dat we het traditionele ORANJECONCERT twee keer moesten cancelen.

Het Oranjeconcert 2022  vindt plaats op zondag 24 april . Aanvang 14.30 uur. En omdat we er zolang op hebben moeten  wachten zal het een spetterend optreden worden.  De voorstelling bestaat uit een vertrouwde  cocktail van gevarieerde kleurrijke muziek.  Zangers, muzikanten en dirigent zorgen voor een gezellig muzikaal feestje, zoals we dat van de Parelmuzikanten gewend zijn.

De optredens van de Parelmuzikanten worden gewaardeerd en trekken in het Midden Brabantse steeds volle zalen. Het enthousiasme van het publiek stimuleert de muzikanten om extra gas te geven. De toehoorders worden muisstil zodra de heldere stem van zangeres Frances klinkt.

De extra kracht van het orkest zit in de variatie en de wisselende muziekstijlen; er wordt met gemak overgestapt van een Egerländer-nummer naar een jazzy of swingende  medley in het Nederpop-gebeuren. Böhmische muziek wordt afgewisseld met Johan Strauss, Fats Domino, Dolly Parton, James Last  of Caro Emerald . Het spelen van verschillende muziekstijlen geeft fleur en kleur aan het orkest; het is de kracht van het orkest. Veel variatie en voor elk wat wils. We kunnen met zekerheid stellen  dat de Parelmuzikanten “Kleurrijke Muziek” vertegenwoordigen.

Een garantie voor een weergaloze muzikale middag  in Cultureel Centrum  Jan van Besouw in Goirle.

Let op, dit concert stond eerder om 15:00 uur gepland, maar is vervroegd naar 14:30 uur.


incl. 1 consumptie

Tickets Excl. fee