De Parelmuzikanten | Oranjeconcert

zo 24 april
15.00 uur
Theaterzaal
  • Muziek

De Parelmuzikanten openen de feestelijkheden rondom het Koningsweekend 2020 met een spetterende muzikale show vol kleurrijke muziek en verrassende elementen. Tijdens deze avond een paar nieuwe arrangementen speciaal voor de Parelmuzikanten gecomponeerd en gezongen door de charmante zangeres Francis de Vries.

Goirle mag weer uitlopen om deze avond met volle teugen te gaan beleven. En ook nu weer zal door de gedrevenheid, het enthousiasme én de muzikale kwaliteiten van het orkest, het dak eraf gaan.

Afterparty
Na het concert is er een afterparty, die geheel verzorgd zal gaan worden door zanger, entertainer en songwriter Bartolo. Bartolo is dan geen onbekende meer, want tijdens het concert zal hij ook samen met het orkest enkele nummers zingen. Tot in de late uurtjes zullen we kunnen genieten van het gevarieerde repertoire; prachtige nummers van Dean Martin, Sting, Robbie Williams én Frank Sinatra. Met zijn warme stem zal hij de foyer in de juiste meestal swingende sfeer brengen; én natuurlijk mag er gedanst worden. Bartolo, wonend in Haaren, heeft met verschillende big bands en orkesten vocale optredens verzorgd op jazzfestivals, in theaters en jazzclubs in binnen- en buitenland, zoals Sri Lanka, Noorwegen, België, New York en zelfs in Nepal.

Twee formidabele optredens op één avond; een avond om niet te missen.


incl. pils/wijn/fris na afloop

Tickets

Normaal

Prijs: € 8,50

Extra

Theaterarrangement