Angela Groothuizen | Lueke binge

vr 29 maart 2019 | 20.30 uur | Theaterzaal
  • Muziek

‘Ik gaa met je lueke binge’ staat er op de strippenkaart die Angela 15 jaar geleden op moederdag kreeg van haar dochters. Nu Angela 60 wordt en haar dochters groot zijn is het hoog tijd om die strippenkaart te gaan innen.

Na een pauze van twee seizoenen komt Angela met een meeslepend nieuw theaterprogramma, samen met haar muzikale kompaan Nico Brandsen. Ze hebben wat te vieren, na 25 jaar in de theaters met elkaar.

Maar Angela is niet van de jubilea, van het omzien in nostalgie. Welnee, da’s zonde van de tijd. Voorwaarts!

Toch, hoe nu verder? Met een beetje mazzel heeft ze nog een derde deel van haar leven voor haar liggen. Tot dusver was het allemaal behoorlijk ‘luek’, maar niet alles is gelukt. En ze heeft nog genoeg dromen die uit mogen komen.

In Lueke binge bepaalt Angela haar positie in deze steeds sneller draaiende wereld. Deze rasverteller grijpt je bij de kladden met een mooi verhaal en beeldschone liedjes.

Let op!
Wegens productionele redenen hebben we in overleg met Angela en haar management de voorstelling vanuit de kapel naar de theaterzaal verplaatst. Omdat de theaterzaal op zaterdag 23 maart al vol zit, hebben we de voorstelling verplaatst naar vrijdag 29 maart. Alle kaartkopers zijn op de hoogte gebracht.


incl. consumptie na afloop

Tickets Excl. fee

Prijs: € 18,50