Nuffe Tantes | Eenuf is Eenuf!

wo 20 maart 2019 | 15.00 uur | Theaterzaal
  • Jeugd & Familie

Wat betekent dat eigenlijk, Nuf!?

Kom erachter tijdens het verhaal van de ietwat ‘verknipte’ tweelingzussen Roosje en Greetje. Noodgedwongen hebben zij kapsalon den Groenerooij van hun vader overgenomen, met zijn vogeltje Jaune le Canari en al! Samen zitten de dames regelmatig met de handen in het haar en beleven ze een hoop rood-groene drama’s met de andere bewoners van Regenboogstad!

Zo heeft postbode Billie Blaauw niet veel zin om met één van de twee in het huwelijksbootje te stappen en hebben ze gróte moeite huisbaas Naranja van Oranje de huur te betalen, omdat concurrente Pippa Paars álle klanten bij ze wegkaapt! Hopelijk zien ze door Rochee Rozé alles weer door een roze bril, want de dames hebben er genoeg van!

“Eenuf is eenuf!”

Gespeeld en gecreëerd door de kleurrijke theatermaaksters Floor van der Poort en Irene Schouten. Met behulp van vernuftige kostuums, poppen, decors, liedjes en voice-overs van o.a. Karin Bloemen & Tony Neef, steken zij hun persoonlijke verhaal in een Nuf jasje: Durf te kiezen voor wat je écht wilt! Daarnaast weten ze als geen ander op humoristische wijze in de huid te kruipen van de Nuffe Tantes!

KLEURPLATENACTIE
Kleur de kleurplaat van deze voorstelling zo kleurrijk mogelijk in en maak kans op een Nuffe Tantes pakket én twee vrijkaarten voor de voorstelling. Lever de kleurplaat vóór woensdag 13 maart in bij de bar in de foyer. De winnaar krijgt bericht van ons.

Download hier de kleurplaat of haal hem op bij de bar.


incl. koffie/thee/ranja

Tickets Excl. fee

Prijs: € 10,00