De Magische Kerstster [4+] | Komische familievoorstelling

za 21 december 2024 | 15.00 uur | Theaterzaal
  • Jeugd & Familie

Er wordt hard gewerkt op de noordpool! De kerstelven Bing en Noah zijn samen met de Kerstman druk bezig met de voorbereidingen voor Kerst. Maar stiekem zijn de boeven Jut en Jul binnen geslopen…

Deze twee boeven komen de magische kerstster stelen. De Kerstster zorgt voor alle Kerst magie. Als deze gestolen worden, dan zal Kerst voorgoed verdwijnen. Een uitstekend plan volgens Jut en Jul, want zij houden helemaal niet van Kerst.

Als Noah per ongeluk de twee boeven ontdekt, bedenken Jut en Jul een plan en doen zij zich voor als schoonmakers. In een hoog tempo ontstaan er misverstanden en komische verwikkelingen. Zal het Jut en Jul lukken het hoofd boven water te houden en erin slagen de Kerstster te stelen om zo voor eens en altijd af te rekenen met Kerst?

Een heerlijke kerstvoorstelling voor de hele familie vol snelle slapstick momenten, chaotische achtervolgingen, herkenbare kerstliedjes en een flinke dosis interactie met het publiek. Want ben jij Team Kerstelf of ga jij voor Team Boeven?

Naderhand is er voor het publiek de mogelijkheid om de Kerstman, zijn elven en het boevenduo te ontmoeten in een meet and greet.

Kom ook naar de komische familievoorstelling door Theaterpret!

 

 

Ticketprijs: € 15,- incl. fee/transactiekosten.

Elk kind vanaf 2 jaar heeft een eigen ticket nodig. Kijk voor meer informatie bij de FAQ-pagina op deze site.

De adviesleeftijd voor deze voorstelling is: vanaf 4 jaar.

Tickets Excl. fee

Prijs: € 14,00