Swingpaleis

za 21 oktober 2023 | 21.00 uur | Kapel
  • Gastprogramma
  • Special

Dansen in hemelse sferen!

Zaterdag 21 oktober wordt in de kapel van Jan van Besouw voor het altaar des hemels weer muziek gedraaid waarin de bezoekers hun inspiratie vinden om de dansvloer op te gaan. Allerlei genres worden gedraaid: Motown soul, moderne R&B, funk, jaren 80 disco & new wave, pop, rock, dance, salsa en top 40 van nu. Veel classics maar ook af en toe wat onbekend.

De kapel zorgt voor een speciale sfeer met het altaar verlicht door de kaarsen en discolichten. Dat schitterende glas-in-lood. En wie wil er nu niet een keer op een altaar dansen?

Het is een fantastische combinatie die het al jaren bij de bezoekers goed doet!

 

De muziekfreak DJ’s Willem en Ruud laten de glas-in-lood ramen weer rammelen.

Om 21.00 uur staan zij klaar om de startknop in te drukken, om 01.00 uur eindigt het. Ben erbij!!

 

Vooraf tickets kopen? Kost 5 euro, bestel via http://swingpaleis.eventbrite.com.

Aan de kassa kan ook: kost 7 euro contant.

Let op: aan de bar is het pin only!

 

Wie zijn de Muziekfreaks?

Al een groot aantal jaren is het de passie van de muziekfreaks Willem vd Biggelaar en Ruud Uitslag om mensen te laten dansen op hun muziek en de bezoekers een puike avond te bezorgen.

Ze organiseren al sinds 2011 het Swingpaleis.  Op mooie locaties zoals de kapel van Jan van Besouw Goirle, kapel van het Klasse Theater (voorheen Zaal 16) en Volkstheater de Boemel Tilburg.

 

Voor meer info en andere Swingpaleis data, check hun website www.demuziekfreaks.nl en hun Facebook www.facebook.com/deMuziekfreaks

Tickets Excl. fee

ZIE OMSCHRIJVING