Yannick Game

zo 11 september 2022 | 14.00 uur | Kapel
  • Gastprogramma
  • Muziek

Yannick: een jonge Tilburgse zanger en één van de grootste talenten van Nederland! 

Tijdens het gastoptreden van Yannick Game in maart dit jaar bij de Frans Bauer fanclub reis aan de Côte d’Azur werd hij door Frans aangekondigd als een van grootste talenten van Nederland.  Niet alleen Frans was onder de indruk, ook de 150 meegereisde fans waren zeer enthousiast over deze jonge Tilburgse zanger met zijn diepe warme stem.

In 2018 zong hij samen met Trijntje Oosterhuis tijdens het Knoop Gala in Theater Carré. Nog steeds wordt hij regelmatig uitgenodigd door Trijntje voor een gezamenlijk optreden. Zo zong hij samen met haar in de Basiliek van Oudenbosch. In 2020 deed hij mee aan Holland Got Talent. Tijdens zijn optreden in de halve finale was de jury zichtbaar onder de indruk. Na zijn optreden kreeg hij dan ook een staande ovatie van jury en publiek. Al enige tijd is Mieke Werger zijn zangcoach, dezelfde zangcoach als Frans Bauer.

Tijdens zijn optreden in Cultureel Centrum Jan van Besouw zingt hij liedjes van o.a Elvis Presley, Roy Orbison, John Denver, Neil Diamond en nog vele andere sterren uit de jaren 60. Ook een aantal gezellige meezingers en enkele nummers van zijn recent uitgebrachte country cd komen aan bod. Kortom het belooft een gevarieerde gezellige muzikale middag te worden!

Het concert op zondagmiddag 11 september is van 14.00 tot 16.00 uur, na afloop is zijn nieuwe cd te koop voor € 10.00.
De toegang is € 8.50 inclusief fee.

 

Na afloop treedt de BenT op in de Foyer!

Muziekgroep de BenT is een popband van mensen met een beperking. Echter de beperking weerhoud ze net niet om  de sterren van de hemel te spelen. Ze hebben dan ook al op heel veel podia gestaan om hun repertoire van covers van Hazes tot de Beatles, de Dijk  en eigen nummers te brengen. De bezetting is: keyboard, piano, gitaar, drums , percussie en zang.

Waar de BenT komt is het altijd een feestje!

www.debent-tilburg.nl

Tickets Excl. fee

Prijs: € 7,50

Uitverkocht