Vrouwennetwerk Goirle | Lezing: Een inkijk in Sterk Huis

wo 13 maart 2024 | 19.45 uur | Kapel
  • Gastprogramma
  • Lezing

Sterk Huis is een organisatie voor (hoog)specialistische gezins- en jeugdhulpverlening en wordt gewaardeerd om haar kennis op het gebied van huiselijk geweld, kindermishandeling, eer-gerelateerde problematiek en mensenhandel.

Sterk Huis is een fusieorganisatie van Kompaan (Jeugd- en Gezinshulpverlening) en De Bocht (vrouwenhulpverlening/hulpverlening bij geweld in afhankelijkheidsrelaties). Beide organisaties hebben een decennialange geschiedenis in de regio Hart van Brabant en specifiek in Goirle.

In deze lezing wordt ingegaan op belangrijke ontwikkelingen in de afgelopen jaren, op de huidige situatie in de Jeugd- en Gezinshulpverlening en op de aanpak van huiselijk geweld en kindermishandeling. De sprekers zullen een inkijk geven in hoe de hulpverlening van Sterk Huis er concreet uitziet.

Sterk Huis kan haar werk alleen doen in goede verbinding met de maatschappij om haar heen. De sprekers zullen ook ingaan op de manier waarop de vele vrienden en vrijwilligers van Sterk Huis een rol spelen en betrokken zijn.

Sprekers zijn: Bestuurder Lian Smits en Hoofd inhoudelijke ontwikkeling Ilona Brekelmans.

Belangstellenden zijn welkom. Kosten: € 10,00 incl. koffie/thee.

Voor meer informatie kijk op www.vrouwennetwerkgoirle.nl

Tickets Excl. fee

ZIE OMSCHRIJVING