Tour de Boules Goirle-Riel | ZOmerZONderZOrgen in Goirle en Riel

  • Special

Hoe leuk… Lekker Jeu de Boules.. op diverse locaties in Goirle-Riel en dat allemaal op 1 dag…

Samen met je teamgenoot bezoek je meerdere jeu de boules banen in onze gemeente om een wedstrijdje te spelen. En aan het eind van de dag komt iedereen samen voor de prijsuitreiking in Franse sferen!

Hoe ziet de dag eruit?

Om 09.30 uur starten we allemaal bij wijkcentrum de Deel. We krijgen uitleg over de dag en de spelregels tijdens het genot van een kopje koffie of thee en iets lekkers.
Om 10.30 uur vinden vervolgens de eerste wedstrijden plaats op alle locaties; je gaat spelen op minimaal 2 plekken, dat kan zijn bij de Leybron, de Guldenakker, de Deel, de Wildacker of het Jan van Besouw.
Tussen 11.30 en 13.30 uur wordt er soep aangeboden met stokbrood bij de Wildacker en de Leybron, we zorgen ervoor dat elk team de gelegenheid heeft om daarvan te genieten.
De laatste wedstrijd begint om 15.00 uur en om 16.00 uur start de Franse middag in het Jan van Besouw met de prijsuitreiking, een wijnproeverij, Franse lekkernijen en live muziek.

 

Zo kun je inschrijven:

Je kunt je nog inschrijven op donderdagochtend 4 juli op het Donderdagochtend-plein in de Bibliotheek (10.00-12.00 uur) bij Annemarieke Lamper of Isabelle Visser.
Ook kun je een inschrijfformulier aanvragen tot donderdag 4 juli 14:00 uur via stage@janvanbesouw.nl
Liefst per 2 personen inschrijven (als team), als je alleen inschrijft kunnen we je koppelen aan een andere speler die alleen heeft ingeschreven.

Kosten bedragen €10 euro p.p. , contant betalen bij inschrijving op het Donderdagochtendplein of als je het via mail hebt aangevraagd via de dan toegezonden betaallink.
Inbegrepen zijn: kopje koffie/thee met lekkers in de ochtend, kopje soep, wijnproeverij, Franse hapjes en 1 consumptie bij de prijsuitreiking.

Jeu de boules ballen zijn te leen op de dag zelf na ondertekening van een formulier.

Let op! Er is een beperkt aantal teams dat kan meespelen dus vol is vol. Inschrijving sluit op 4 juli, of eerder als het is uitverkocht!

Bij slecht weer is er een programma in de Foyer van Jan van Besouw van 13:30 – 16:30 uur, het gaat dus altijd door!

Dit is een van de vele activiteiten in het kader van ‘ZOmerZONderZOrgen in Goirle en Riel’! 

Tickets Excl. fee