The Old Oak [2023] | Beschouwfilm

di 03 december 2024 | 20.00 uur | Theaterzaal
  • Beschouwfilm
  • Film

TJ Ballantyne beheert The Old Oak, de enige pub in een voormalig mijnwerkersstadje in Noord-Engeland. The Old Oak is de enige plek in het inmiddels vervallen plaatsje waar inwoners nog samen komen en nieuwe mensen leren kennen.
TJ worstelt om zijn pub staande te houden. Terwijl hij zijn pub probeert te redden, lopen de spanningen op wanneer Syrische vluchtelingen in het dorp komen. De onaangekondigde komst van de Syrische vluchtelingen zorgt voor veel onrust, maar voor TJ Ballantyne biedt dit ook kansen, wanneer hij een connectie krijgt met een van de vluchtelingen, Yara.

De film was o.a. genomineerd voor de Gouden Palm op het filmfestival van Cannes en voor een BAFTA, en won diverse publieksprijzen op filmfestivals in de hele wereld.

Genre: Drama

Duur: 109 minuten

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk /  Frankrijk / België

Geregisseerd door: Ken Loach

Met onder meer: Debbie Honeywood, Dave Turner & Elba Mari

Beschouwfilms worden voorafgegaan door een korte introductie van een van de leden van de werkgroep Beschouwfilms.

 

De voordelige Strippenkaart is ook weer te koop bij de Theaterkassa in de Foyer (geopend maandag t/m vrijdag van 14:00 – 17:00 uur). U betaalt dan voor 10 films slechts 64 euro i.p.v. 90 euro (incl. fee)! Deze strippenkaart is geldig voor Beschouwfilms, Cine Live en Opera op Grootbeeld!

Tickets Excl. fee

Prijs: € 8,00