The BeatleStory | 60th Anniversary of HELP!

za 15 maart 2025 | 20.00 uur | Theaterzaal
  • Muziek

BeatleStory zorgt voor een ware revival van de Beatlemania met klassiekers als Help!, Ticket to ride, I feel fine, Yesterday… en zoveel meer!

De liedjes van The Beatles hoeven geen introductie meer, ze zijn deel geworden van ons collectief geheugen.
De muzikale verdiensten van The Beatles zijn legendarisch. Wereldwijd domineerden hun songs jarenlang de hitlijsten. In een carrière van amper tien jaar tijd werden de Beatles, begonnen als één van de vele beatgroepjes in Engeland, dé grootste band ter wereld.
Zestig jaar later is de band van John Lennon, Paul McCartney, George Harrison en Ringo Starr nog altijd één van de invloedrijkste groepen uit de geschiedenis van de popmuziek. Dat The Beatles nog steeds razend populair zijn en in menig fantasie voorkomt, wordt nog maar eens bewezen door de film “Yesterday” uit 2019.

beatles

De onovertroffen tributeband BeatleStory brengt een hommage aan de legendarische The Beatles en neemt het publiek mee naar de hoogtijdagen van de band. Authenticiteit is het handelsmerk van BeatleStory: ze klinken identiek aan The Beatles en zien er ook nog eens exact uit als The Fab Four.

“BeatleStory- Celebrating the 60th Anniversary of HELP!” houdt het publiek een avond lang in de ban dankzij de onnavolgbare puurheid van Patrizio Angeletti, Roberto Angelelli, Teodosio Gentile en Armando Croce.

Indrukwekkende visuele projecties zorgen voor de perfecte sfeer. Een onvergetelijke ervaring voor de ware Beatles fan!

 

 

Ticketprijs: € 26,50 incl. fee/transactiekosten

Tickets Excl. fee

Prijs: € 25,50