SUPERCHOIR ZINGT ABBA

za 28 oktober 2023 | 09.00 uur | Theaterzaal
  • Gastprogramma
  • Muziek

Een dag lang ABBA nummers instuderen op een prachtige locatie, leren van een fantastische dirigent, werken aan podiumpresentatie en de dag eindigen met een spetterend concert mét live band! 

Superchoir Zingt…

Na het grote succes van 3 edities Prestige Zingt Queen en Superchoir zingt ABBA in Ede, is dit evenement weer terug! Ditmaal wordt er in Goirle verdiept in de hits van ABBA met Superchoir Zingt ABBA. Zaterdag 28 oktober 2023 wordt een fantastische dag vol muziek, zingen, instuderen en werken aan je eigen performance. Je eindigt de dag met een spetterend optreden voor familie of vrienden! De inschrijving voor deelnemers is vanaf nu gesloten. Je kunt natuurlijk wel nog kaartjes kopen voor het concert in de avond!

Fantastische locatie

Het prachtige Jan van Besouw in Goirle is de locatie waar de deelnemers de hele dag gaan repeteren én waar het concert in de avond plaatsvindt.

Programma

Vanaf 20:15 is het tijd voor de show: het publiek stroomt binnen en het koor voor 1 dag geeft een spetterend optreden! De tickets voor deze optredens zijn nu te koop! Je kunt de tickets hier bestellen.

De dirigenten

Ook dit keer wordt er gewerkt met fantastische dirigenten. Overdag worden de deelnemers klaargestoomd door de enthousiaste Paul van Gorp, de geweldige dirigent van Popkoor Prestige Eindhoven. Ook topdirigent en oprichter van Prestige Vocal Groups Ton van Diepen zal helpen en de puntjes op de i zetten. In de avond zal Yanique Klein-Hesselink, onze fantastische dirigent van Popkoor Prestige Nijmegen, Arnhem en Deventer, dirigeren tijdens het spetterende concert!

Repertoire

Tijdens deze editie van Superchoir Zingt ABBA gaan we aan de slag met 12 hits van deze band, waaronder een swingende medley.

Kosten
De tickets voor de concerten in de avond zijn te koop voor €6,50.

KOOP HIER KAARTJES VOOR HET CONCERT

Tickets Excl. fee

ZIE OMSCHRIJVING