STIP IT [ca. 1,5 – 6 jaar]

zo 15 januari 2023 | 10.00 uur | Theaterzaal
  • Jeugd & Familie

“Samen bouwen we een beeldend landschap, waarin we ons fijn kunnen voelen. Dans, geluid en beeld zijn in STIP IT uitgangspunt voor spel en samenzijn. De zintuigen worden hier aangesproken!”

Je zou kunnen zeggen ‘spelen’ met de waarneming. In STIP IT gaan de allerkleinsten en hun volwassen begeleiders mee in een theatrale ontmoeting met Anne-Beth & Elian. STIP IT begint met een performatief gedeelte van 20 minuten door de kunstenaars, waarna het publiek wordt uitgenodigd om bij Anne-Beth & Elian op de vloer te komen. Samen verkennen en creëren ze het beeldend landschap.

Om STIP IT te ontwikkelen werkten Elian en Anne-Beth op voorscholen binnen het project “Jong Beginnen” van Festival 2 Turven Hoog. De combinatie van beweging, geluid, materiaal en actie vormt de basis van spelen met zintuigen en waarneming. Aanvankelijk werkten ze in stilte. Ze brachten koffers van reizigers gevuld met materialen mee en nodigden kinderen uit om hun ruimte met deze objecten te delen. In reactie op én samen met de kinderen ontdekten ze STIP IT.

Er is een beperkt aantal tickets beschikbaar, zodat alle peuters, kleuters en hun volwassen begeleiders mee kunnen doen.

De voorstelling is geschikt voor kinderen van ca. 1,5 tot en met 6 jaar.

Tickets Excl. fee

Prijs: € 7,50