Spellenmiddag [gezelschaps- / bordspellen]

za 20 januari 2024 | 13.30 uur | Foyer
  • Special

Hou je van bordspellen en heb je zin om nieuwe mensen te leren kennen en gezellig mee te spelen? Kom dan naar de Spellenmiddag!

Lekker ongedwongen in de foyer, neem een eigen spel mee of speel mee met de spellen die er zijn, het kan allemaal.

Een gezellige zaterdagmiddag, andere spellen-liefhebbers leren kennen, dat is het doel, dus kom gerust kijken of het iets voor je is!

 

Inloop vanaf 13:00 uur, om 13:30 uur willen we starten, tot ca. 16:30 uur. Maar als een spel dan nog afgemaakt moet worden is dat uiteraard geen probleem!

Spellen die sowieso beschikbaar zijn:

Libertalia, Azul, Qwixx, Clever, Dixit, Kwakzalvers van Kakelenburg, Pubquiz-spel en een nieuwe spellendoos met o.a. schaken/dammen/snakes&ladders/mens-erger-je-niet, speelkaarten, etc.

 

Noteer de volgende data ook alvast in je agenda:

Zaterdag 24 februari

Zaterdag 23 maart

Als het gezellige middagen zijn en er is voldoende animo dan gaan we er mee door en zoeken we elke maand een geschikte datum!

Goed om te weten:

  • Consumptie is niet verplicht, meebrengen van eigen consumpties is dan weer niet toegestaan 😉
  • Het is een ongedwongen middag; er worden geen prijzen uitgereikt 😉 , er is geen host/scheidsrechter/spelleider aanwezig, er wordt uitgegaan van het zelfstandig spelen van spellen, open staan voor aansluiten van mede-spelers die je niet kent en zorgvuldig omgaan met en compleet houden van de spellen
  • Soms zijn spelers al ervaren in een spel, soms is het juist leuk om een spel op deze manier te leren kennen; uitleggen van spelregels en spelverloop zal dus zeker aan de orde zijn, check vooraf bij elkaar of iedereen dezelfde regels hanteert en spreek evt. een proef-speelronde af
  • De spellen die gespeeld worden zijn veelal geschikt voor de leeftijd vanaf een jaar of 11. Vanaf die leeftijd is iedereen dan ook zeker welkom, op voorwaarde dat er zelfstandig meegespeeld kan worden
  • Kinderen vanaf ca. 9 jaar zijn ook welkom om spellen te komen spelen onder begeleiding van een ouder/verzorger; hier zijn geen spellen voor aanwezig dus neem die zelf mee!

Tickets Excl. fee

ZIE OMSCHRIJVING