Spellenmiddag [gezelschaps-/bordspellen]

za 16 november 2024 | 13.30 uur | Foyer
  • Special

Hou je van bordspellen en heb je zin om nieuwe mensen te leren kennen en gezellig mee te spelen? Kom dan naar de Spellenmiddag!

Na het succes van de afgelopen edities gaan we er dus mee door!

Lekker ongedwongen in de foyer, neem een eigen spel mee of speel mee met de spellen die er zijn, het kan allemaal.

Een gezellige zaterdagmiddag, andere spellen-liefhebbers leren kennen, dat is het doel, dus kom gerust kijken of het iets voor je is!

Spellen die sowieso aanwezig zijn: Ticket to ride, Dixit, Libertalia, Clever, Azul, Qwixx, Kwakzalvers van Kakelenburg, Pubquiz en een verzamel-spellendoos.

Inloop vanaf 13:00 uur, om 13:30 uur willen we starten, tot ca. 16:30 uur. Maar als een spel dan nog afgemaakt moet worden is dat uiteraard geen probleem!

Spellenmiddag poster 2

Als je tussendoor een keer een spel wilt komen spelen in de Foyer ben je ook van harte welkom, dan kun je bij de bar vragen naar onze eigen spellen!

Goed om te weten:

  • Consumptie is niet verplicht, meebrengen van eigen consumpties is dan weer niet toegestaan 😉
  • Het is een ongedwongen middag; er worden geen prijzen uitgereikt 😉 , er is geen host/scheidsrechter/spelleider aanwezig, er wordt uitgegaan van het zelfstandig spelen van spellen, open staan voor aansluiten van mede-spelers die je niet kent en zorgvuldig omgaan met en compleet houden van de spellen
  • Soms zijn spelers al ervaren in een spel, soms is het juist leuk om een spel op deze manier te leren kennen; uitleggen van spelregels en spelverloop zal dus zeker aan de orde zijn, check vooraf bij elkaar of iedereen dezelfde regels hanteert en spreek evt. een proef-speelronde af
  • De spellen die gespeeld worden zijn veelal geschikt voor de leeftijd vanaf een jaar of 11. Vanaf die leeftijd is iedereen dan ook zeker welkom, op voorwaarde dat er zelfstandig meegespeeld kan worden
  • Kinderen vanaf ca. 9 jaar zijn ook welkom om spellen te komen spelen onder begeleiding van een ouder/verzorger; hier zijn geen spellen voor aanwezig dus neem die zelf mee!

 

Er is voorlopig gepland tot en met november, in het najaar kijken we welke data voor december en verder geschikt zijn!

Tickets Excl. fee

GRATIS TOEGANG