Sinterklaas Tejaater Sjoow – Sinterklaas en het malle memo museum

za 25 november 2023 | 13.00 uur | Theaterzaal
  • Gastprogramma
  • Jeugd & Familie

Ook dit jaar staan Vrolijke, Bange, Strikjes, Stoere en Wijsneus weer voor een uitdaging!

De pieten hebben Mike Memo de uitvinder uitgenodigd die een app heeft gemaakt die het vele werk van Sinterklaas en de pieten heel simpel maakt. Maar het gaat toch mis, hoe moet het nu verder? De pieten hebben zich behoorlijk in de nesten gewerkt. Ze bedenken de ene na de ander oplossing , maar of dat allemaal wel goed gaat?

 

De Sinterklaas Teejaater Sjoow is al negentien jaar het leukste kinderfeest en geniet in de wijde omgeving veel waardering. Bijna 60 vrijwilligers zetten zich het hele jaar in om de productie tot stand te brengen en dankzij de ondersteuning van velen leidt dat ieder jaar weer tot stralende kindergezichtjes maar ook tot een brede glimlach bij de ouders.

 

Met deze 19e editie van de zeer populaire Sinterklaas Teejaater Sjoow zal de verkoop van de tickets enorm snel gaan, dus wees er op tijd bij!!

Data:    25 en 26 november

Tijden:    13:00 en 15:30 uur, de voorstelling duurt ca. 75 minuten zonder pauze

Tickets gaan hard dus er is een extra show in verkoop gegaan: vrijdag 24 november om 16:00 uur!

Tickets zijn € 12,50 incl. fee

Let op: kinderen vanaf 2 jaar hebben een eigen stoel/ticket nodig. Als u een kind heeft jonger dan 2 jaar en u heeft daar geen eigen ticket voor aangeschaft, heeft uw kind dus ook geen eigen stoel. Als u verwacht dat uw kind niet op schoot blijft zitten tijdens de voorstelling, is het verstandig om toch een eigen ticket te kopen. Voor meer informatie kijk bij de Veelgestelde vragen.

Tickets Excl. fee

Prijs: € 11,50