Sinterklaas Teejaater Sjoow

za 26 november 2022 | 13.00 uur | Theaterzaal
  • Gastprogramma
  • Jeugd & Familie

Ook dit jaar staan Vrolijke Piet, Bange Piet, Strikje Piet, Stoere Piet en Wijsneus Piet weer voor een dilemma!

Sinterklaas & de Klieder Klad Kleurtjes

Bange Piet heeft het schilderij van de Sint per ongeluk kapot gemaakt… En ja, hoe moet dat nu verder? Alle hulp wordt ingeroepen om te zorgen dat Sinterklaas weer een prachtig schilderij krijgt, maar of dat allemaal wel goed gaat?

De Sinterklaas Teejaater Sjoow is al achttien jaar het leukste kinderfeest en geniet in de wijde omgeving veel waardering. Bijna 60 vrijwilligers zetten zich het hele jaar in om de productie tot stand te brengen en dankzij de ondersteuning van velen leidt dat ieder jaar weer tot stralende kindergezichtjes maar ook tot een brede glimlach bij de ouders.

Zorg dat je op tijd je kaartjes in huis hebt, want de Sjoows zijn vaak snel uitverkocht! Tot 2 jaar hebben kinderen die op schoot zitten geen ticket nodig!

Speeldata:

Zaterdag 26 november: 13:00 en 15:30 uur

Zondag 27 november: 10:30, 13:00 (alleen vrije verkoop, niet met Boerenschuur-vouchers) en 15:30 uur

Op zaterdag om 10:30 uur is er een besloten voorstelling, daar is geen kaartverkoop voor beschikbaar.

 

LET OP: voor de Boerenschuur-vouchers zijn speciale rijen gereserveerd. Als de vouchers eenmaal ingeleverd zijn voor een ticket kan daar niets meer aan gewijzigd worden. Als u zelf tickets bij wilt kopen zijn dat plaatsen op een andere rij. Wij raden aan om tegelijkertijd de Boerenschuur-tickets en evt. reguliere tickets te bestellen, zodat u stoelen zo dicht mogelijk bij elkaar in de buurt kunt kiezen.

sint sjoow

Tickets Excl. fee

Prijs: € 12,50