Roots Café op Vrijdag

vr 31 mei 2019 | 17.00 uur | Foyer
  • Muziek

Robert Cline Jr. (USA) & Jacques Mees

Robert Cline Jr., songwriter en troubadour in hart en nieren, trok de laatste jaren kriskras door de VS en deed overal muzikale ervaringen op. Duizenden kilometers legde hij af, van Texas naar Louisiana, van Wyoming naar Kansas. Zijn ervaringen en verhalen onderweg resulteerden in prachtige songs die hij opnam in de NuttHouse Recoring Studio in Sheffield, Alabama. Dit werd zijn meest recente plaat: American Mojo.

Op dit moment tourt hij door Europa en op vrijdag 31 mei zal hij een duo optreden geven met een songwriter die zijn roots weliswaar in Brabant heeft liggen, maar wiens hart uit het zelfde hout is gesneden: Jacques Mees.

Jacques Mees is ongetwijfeld de bekendste en beste Bob Dylan vertolker van Nederland. Met doorleefde zang, gitaren en mondharmonica neemt deze ras entertainer neemt zijn publiek mee in de wereld van country, folk en blues. Zijn songs zijn goudeerlijk, mooi en ontroerend. De combinatie van deze twee songwriters belooft een erg bijzonder optreden te worden.

www.robertclinejr.com
www.jacquesmees.com


Vanaf 17.00 uur kan er geborreld worden in de foyer en tussen 18.00 en 20.00 uur kun je genieten van de live muziek van bovenstaande muzikanten. De entree is gratis.

Tickets Excl. fee

Geen webverkoop