Roland Verstappen | ‘Troubatour’

vr 02 december 2022 | 20.00 uur | Kapel
  • Muziek

Verrassend, vurig en vooral gezellig! In Troubatour brengt Roland Verstappen een eerbetoon aan één van zijn helden, James Taylor.

Ken je hem nog? De meezinger ‘Helemaal niets’ van Roland Verstappen? En de radioplaat “Zij Is Een Wonder” van hetzelfde debuutalbum? Terwijl de in 1993 door Peter Koelewijn geproduceerde hitsingle het nog steeds goed doet op menig karaoke feestje, komt de zanger anno 2022 met een nieuw geluid.

Live in het theater is Roland nog altijd die flamboyante Brabander die zonder problemen een hele zaal aan zich kan binden. Met flair, charisma en een gezonde dosis humor zorgt hij ervoor dat het publiek samen met hem de muziek beleeft. Of het nu zijn eigen liedjes zijn of die van zijn helden.
Met vanavond als speciale gasten de Brabantse meester troubadour Noud Bongers en de zangeres Margretha van de Laar met wie hij ook een theatershow doet dit seizoen.

Op het album ‘Nieuwe Wereld’ laat Verstappen horen hoe hij door de jaren muzikaal is gegroeid. Hij verrast met een volwassen en vernieuwende eigen Nederpop sound. Onveranderd is het vuur waarmee dit ten gehore wordt gebracht. Een puntje-van-de-stoel-voorstelling Pur Sang.

Tickets Excl. fee

Prijs: € 11,50