Rik en Simon | Kerstconcert

za 19 december 2020 | 19.30 uur | Theaterzaal
  • Muziek
  • Special

Na een prachtig concert in oktober komen Rik en Simon terug met een heus Kerstconcert. Samen weten ze klassieke muziek toegangelijk, maar prachtig voor het voetlicht te krijgen; deze keer speciaal met kerstlampjes!

Rik Bartels, bioloog en fluitist verdient al decennia zijn sporen in de wereld van de (fluit)muziek. Van veelgevraagd orkestmusicus in grote orkestwerken, zoals deze afgelopen winter de grootse 8e symfonie van Mahler tot aan jazz-sessies op diverse podia of kleinschalige producties in theater en concertzaal. Ook is Rik Bartels een veelgevraagd fluitist in allerlei amateurgezelschappen, koren en gelegenheidsorkesten.

Simon van ’t Hoff studeerde zowel lichte muziek piano als klassieke muziek piano aan het conservatorium te Tilburg. Zijn liefde en affiniteit met zowel de lichte als de klassieke muziek maken dat hij zich in het werk/speelveld niet slechts tot één genre hoeft te beperken.
Simon van ‘t Hoff is werkzaam als begeleider, repetitor, docent steunvak piano en docent praktische harmonie. Naast het lesgeven op het conservatorium heeft Simon ook thuis een actieve lespraktijk. Verder treedt hij regelmatig op als begeleider van koren en projecten. Als solopianist in huisconcerten, in trio ‘Sibasso’ en trio ‘Allegria’ (piano-bas-zang-gitaar) en maakt hij al jaren deel uit van cabaretgroep ‘GRINDT’.

Tickets Excl. fee

Prijs: € 7,50

Uitgesteld