Orpheus Presenteert

zo 27 oktober 2024 | 14.00 uur | Solvid Foundation Theaterzaal
  • Gastprogramma
  • Muziek

Koninklijke Harmonie Orpheus uit Tilburg nodigt je uit!

We brengen een vernieuwend muzikaal programma ten gehore, bestaande uit vergeten muziek van eigen bodem, een nog niet eerder in Nederland uitgevoerd werk uit het verre Japan en een nieuwe opdrachtcompositie van onze wereldwijd erkende dirigent en componist Hardy Mertens!

Luister naar Twin Flames, speciaal gecomponeerd door Hardy. Daarnaast spelen we de Moorse mars Habibi, Vijf Kleine Parades en het spectaculaire Shin-Wa. Deze muziek wordt zelden in Nederland gespeeld. Kom je ook genieten van dit unieke, verrassende en gevarieerde programma?

Op 9 november zal Orpheus deelnemen aan een concertconcours in Hoofddorp. Dit is een spannende muzikale uitdaging, waarop we ons perfect voor willen bereiden. Met dit concert bieden we je graag de kans om ook in onze thuisregio kennis te maken met deze vernieuwende muziek, die we op de top van ons kunnen ten gehore brengen!

We spelen deze middag niet alleen. Je kunt eveneens genieten van onze muzikale partner de Koninklijke Harmonie Phileutonia uit Eindhoven. Zij zullen aanschuiven en dit concert een aantal prachtige composities van Eric Whitacre ten gehore brengen. De Pacific Celebration Suite en Cielo Andaluz complementeren het diverse programma van deze dag.

Na afloop van het concert nodigen we je uit om samen het glas te heffen. Reserveer nu een plekje in je agenda voor een middag/avond vol muzikale ontdekkingen en inspiratie!

Een ticket kost € 7,50 en is te koop via de website van Koninklijke Harmonie Orpheus

Tickets Excl. fee

ZIE OMSCHRIJVING