Nol Havens – Caravan tour

za 24 juli 2021 | 16.30 uur | Terras - Fraterstuin Goirle
  • Muziek

Nol gaat “on tour” met zijn eigen caravan om muziek te maken op locatie. Eén van die locaties is het terras van CC Jan van Besouw aan de Fraterstuin.
Het is al lang een wens van Nol om in een intieme setting zijn nieuwe zeer persoonlijke repertoire te laten horen, deze zomer laat hij deze wens uit komen.
Komt u mee genieten van deze wens?

Een voorstelling waarin al zijn bekende liedjes voorbij komen ( 1 Kopje Koffie, Suzanne, Als ze lacht dan lacht ze echt, etc..)  maar ook nieuwe liedjes en veel mooie verhalen,  soms met een traan maar meestal met een gulle lach, bij vlagen hilarisch.

Nol heeft heel meegemaakt en veel te vertellen. In ‘Doe mij maar ALLES’ wordt u meegenomen langs 36 jaar VOF de Kunst. Herinneringen en herkenbaarheid. Zijn beste liedjes, mooie en ook zware tijden. Met twee benen terug op de grond na het overlijden van zijn vrouw, zijn ouders, zijn zus en zijn beste vriend. Het bracht veel veranderingen en verdriet met zich mee. En wat vond hij nou van dat succes als nuchtere Brabander? Hij zal het u allemaal vertellen en u mag vragen stellen over alles én u mag meezingen als u de behoefte voelt. Nol met zijn gitaar alleen op een podium….zijn persoonlijk verhaal, het verhaal achter de liedjes….

Alvast in de stemming komen? Luister alvast zijn mooiste liedjes:

Doe mij maar alles:  https://youtu.be/w2xoTnQkvfM

In mijn hoofd:   https://www.youtube.com/watch?v=ZwmLs0ORIoc

Wat een Dag:  https://youtu.be/A11fK7ON9Nc

 

Tickets Excl. fee

Prijs: € 7,50