Nat. Theater Weekend | Straf – Zeppelin!

za 27 januari 2024 | 20.00 uur | Theaterzaal
  • Muziek

Nederland viert theater! Want het Nationaal Theaterweekend wordt weer mooier dan ooit!

Dit weekend hebben we een muziekvoorstelling en een toneelvoorstelling voor maar 10 euro (excl.  € 1 fee/transactiekosten) geprogrammeerd!

Voor hun nieuwste muziektheatervoorstelling laten de mannen van Straf zich inspireren door de waanzin van de redelijken.

ZEPPELIN! gaat over de krankzinnigheid die kolkt onder de oppervlakte en de gekte die het gezond verstand verzwelgt. Straf geeft zich over aan de waanzin. En vroeg of laat gaat iedereen voor de bijl.

STRAF is een zevenkoppige muziektheaterformatie. Zeven kapiteins op één schip die weten van pompen of verzuipen. En pompen doen ze! Met een waanzinnige bezetting van drums, blazers en gitaren, van wasbord tot bassax en van accordeon tot voetpomptoeter. Zo stookt Straf zijn eigen sound, met invloeden van folk, soul, rock’n roll, en de polders van dit land.

Al ruim 10 jaar brengen zij hun opzwepende muziek naar de podia van Nederland en Vlaanderen. Regelmatig gaan zij daarbij theatrale samenwerkingsverbanden aan. Zo maakten zij eerder Kuifkop, Stripfiguren pissen niet voor Theaterfestival Boulevard, maakten zij deel uit van de Tilburgse theaterwandeling L’Avventura en speelden ze de zalen plat met het zeer goed ontvangen Wladiwostok!

Kom mee een feestje bouwen in de zaal met deze top band!

Bekijk hier een een klein voorproefje en hoor wat het publiek er over te zeggen heeft:

Kortom, dit wordt een heerlijke avond uit, dus laat je verrassen en kom ook!

Tickets Excl. fee

Prijs: € 10,00