Nationaal Theater Weekend | De Cabaret Club

za 28 januari 2023 | 20.00 uur | Theaterzaal
  • Cabaret

Nederland viert theater! Want het Nationaal Theaterweekend wordt mooier dan ooit!

Tijdens het Nationaal Theaterweekend geniet je bij ons voor slechts €10 van maar liefst 3 cabaretiers in De Cabaret Club op zaterdag 28 januari!

Wouter Monden

In 2010 won ook Wouter Monden de juryprijs van de Culture Comedy Award. Hij is een meester in onverwachte interactie met publiek, snel en scherp. Je kunt Wouter ook kennen van zijn wekelijkse column op de radio bij Kink en maandelijks bij Mattie & Marieke op Q-Music. Wil je meer weten over Wouter, klik dan HIER!

 Jules Keeris

De voorstellingen van Jules Keeris zitten bomvol plezier en hebben vaak een bizar randje. Keeris staat bekend om herkenbare en verzonnen personages, maar ook wisselt hij dit af met persoonlijke anekdotes. Vanavond neemt hij ook zijn gitaar mee! Wil je meer weten over Jules klik dan HIER!

Farbod

Stand-up comedian Farbod Moghaddam, kortweg Farbod, gaat al meer dan 10 jaar lang kroegen en podia af om mensen aan het lachen te maken. In 2018 won hij de juryprijs van het Leids Cabaretfestival. Ook vind je hem in verschillende rollen op YouTube, o.a. in de populaire webserie Marokkaantje geeft rijles, was hij te zien bij De Wereld Draait Door én hij stond in de finale van Ik Ga Stuk het programma dat in het najaar te zien was op BNNVARA.

 

Muziek in de foyer!

Voorafgaand aan het concert en na afloop speelt onze huisgenoot CCBlue heerlijke muziek in de foyer!

Hun repertoire varieert van ballads en swingjazz tot dansbare nummers met latin, funk en soul songs.
CCBlue bestaat uit zangeres Suzan Spermon, toetsenist Ab Kroon, bassist Hans de Krijger, gitarist Johan Ophoff en drummer Bert Frissen.

Samen zorgen zij ervoor dat het moeilijk is om stil te blijven zitten!

 

Kortom, dit wordt een heerlijke avond uit, dus laat je verrassen en kom ook!

 

Marlon Kicken en Samir Fighil stonden eerder gepland om op te treden maar waren door omstandigheden helaas verhinderd. Ticketkopers zijn geïnformeerd.

Tickets Excl. fee

Prijs: € 9,00