Literaire Estafette

  • Literatuur

Mix literatuur + live muziek = Literaire Estafette in Goirle, met drie debuterende schrijvers, één interviewer en veel muziek…

Op vrijdagavond 14 januari kunnen alle boekenliefhebbers zich laten verrassen door de optredens van drie debuterende schrijvers. Ze worden geïnterviewd, lezen voor uit hun werk en gaan in op vragen vanuit het publiek.

De Literaire Estafette vindt plaats in het Leescafé van de bieb. De sfeer is gezellig en informeel. Deze estafette is een initiatief van Michel Buitelaar (Blz. Boekhandel Buitelaar). Hij vond dat er zoveel mogelijk leuke nieuwe schrijvers aan het publiek voorgesteld moeten worden. Met dat idee wist hij Literaire Kring Goirle, CC Jan van Besouw en Bibliotheek Goirle enthousiast te krijgen. Inmiddels traditie en al de vijfde editie!

De namen van de schrijvers maken we niet van te voren bekend, dat verhoogt de gespannen verwachtingen. Maar we beloven: voor elk wat wils. De drie schrijvers hebben één ding gemeen: ze publiceerden heel recent hun nieuwste boek en daar vielen ze alle drie mee op.

Tussen de interviews door is er muziek om naar te luisteren en om er eventueel doorheen te praten, dat is op deze avond geoorloofd… Want we weten: als je Goirlese boekenliefhebbers bij elkaar brengt, dan is een goed gesprek niet ver weg.

Kom een avond genieten van boeiende nieuwe schrijvers, fijne muziek, goede gesprekken én een goed glas.

Deze avond is een samenwerking tussen de Literaire Kring Goirle, de Bibliotheek Goirle, Cultureel Centrum Jan van Besouw, BLZ Boekhandel Buitelaar

 

LET OP: Dit evenement stond eerst gepland op 14 januari 2022 maar is als gevolg van de Corona-maatregelen nu verplaatst naar deze datum.

Tickets Excl. fee