Les Compagnons de La Vie | Verrassend Anders

zo 01 december 2019 | 15.00 uur | Annetje van Puijenbroek Kapel
  • Muziek

Les Compagnons de La Vie is een kleine groep zangers op semiprofessioneel niveau, ontstaan vanuit de gasten van Wijnlokaal Leven. Mario de Kort is naast zijn hobby ‘heerlijke wijn schenken voor een aangename prijs’ ook fervent operazanger. ‘Het leven is te kort om…’ is zijn motto. In dit geval om bekwame zangers bij elkaar te zetten en daarmee iets moois op de planken te zetten wat het amateurniveau ontstijgt. Maar succes komt niet vanzelf. Er moet intensief gerepeteerd worden, elke dinsdagavond plús thuisstudie. Inmiddels hebben diverse optredens plaatsgevonden. De toehoorders verbazen zich telkens over de kwaliteit van het enthousiaste ensemble.

Op zondag 1 december staan o.a. de stukken Casta diva, Soave si al Vento. Slavenkoor, The Holy City op het programma. Ook de Petite Messe Solemnelle van Rossini en Padam/Piaf. Dat is juist het kenmerk van ons kleine enthousiaste ensemble. Telkens ‘verrassend anders’. En zeker geen zware moeilijke kost. Sfeer is heel belangrijk. Een aanrader als je van muziek houdt!

PRIMEUR!
Onder meer wordt het fraaie Kyrie uit de Petite Messe Solemnelle van Rossini uitgevoerd. Dit is oorspronkelijk geschreven voor piano(‘s) en harmoniumbegeleiding. De harmoniumpartij wordt nu uitgevoerd door Stanislav Jusufocvic MeesterAccordeonist. Het zal een heel bijzonder effect geven en Goirle heeft de primeur. Ook zal Stanislav op een verpletterende manier Bach vertolken.

Muzikaal leider: Marcel van Dieren
Pianist: Wil van Leijsen

Tickets Excl. fee

Prijs: € 7,50