Lars Zebregs

vr 04 november 2022 | 20.00 uur | Theaterzaal
  • Muziek

I’ll go and find my way

In september 2021 zag Lars Zebregs debuutalbum ‘I’ll go and find my way’ het levenslicht. Een album met vele gezichten, vanwege de all-round muzieksmaak en veelzijdigheid van deze muzikant, maar ook dankzij het samenwerkingsverband met mede-auteurs John Smits en Tom Sikkers.

‘Ik hou van vele soorten muziek, als er maar ziel in zit.’ – Lars

Dat er hart en ziel in de creaties is gestoken is overduidelijk hoorbaar én voelbaar. Tijdens het theaterprogramma worden de liedjes ondersteund door drie gitaristen: John Smits, Ward van Mieghem en Jeroen Kraneveld zorgen voor het nodige muzikale vuurwerk in zorgvuldig samengestelde harmonische arrangementen op gitaar.

De backingvocals worden verzorgd door Mascha Hulscher en Wieneke de Ridder. De muzikale uitspattingen worden omlijst met verhalen over de totstandkoming, maar ook verhalen die uit het opmerkelijke leven van Lars gegrepen zijn. Zo besloot hij o.a. zijn huis te verkopen, af te zien van vele materialistische zaken en in een camper te gaan wonen. Tijdens concerten wordt hierover verteld en ga je eventjes mee op reis. Op reis door de muziek, het innerlijke en het uiterlijke leven.

Tickets Excl. fee

Prijs: € 19,50