Kapsalon Theater!

wo 19 januari 2022 | 15.00 uur | Theaterzaal
  • Special

Op woensdagmiddag 19 januari doen wij mee aan de ludieke landelijke actie Kapsalon Theater!

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt in verband met de anderhalve meter afstand, u bent welkom nadat u zich heeft aangemeld en een bevestiging heeft ontvangen dat er plek is in de wachtruimte via info@janvanbesouw.nl

Programma:

Van 15:00 tot 15:45 uur en 16:00 tot 16:45 uur zijn er plaatsen in de ‘wachtruimte’ te reserveren om gemasseerd te worden! Tijdens het wachten kunt u genieten van optredens!

Uw host van de middag is Danielle Lous!

Van 15:00 – 15:45 uur: Comedian Gerrie Smits en muzikaal duo Rik & Simon!

Gerrie Smits is een Brabander in hart en stembanden. Een verhalenverteller en filosoof die binnen no time de gunfactor van de zaal te pakken heeft. Als comedian geeft Gerrie je het gevoel dat je ontspannen achterover kunt leunen maar ook op het puntje van je stoel wilt zitten. Met een enorme dosis valse bescheidenheid geeft hij je een hilarisch maar ook spannend inkijkje in zijn leven. Hierbij balanceert hij zorgvuldig tussen kwetsbaarheid en hilariteit.

Simon van ‘t Hoff (piano) en Rik Bartels (fluit) brengen een toegankelijk en gevarieerd programma, met bekende werken van Debussy tot Gershwin, van Saint-Saëns tot Franck, van Pixinguinha tot Piazolla en van Albeniz tot Chopin. Ook de piccolo en de altfluit worden gebruikt.

Van 16:00 – 16:45 uur: Een preview van de voorstelling DOEK! en nog een set van muzikaal duo Rik & Simon!

Casper van Bohemen en Linda Møller spelen exclusief bij ons een voorproefje van hun voorstelling DOEK! , geschreven door Maria Goos! Twee acteurs, zes personages en heel veel drank. Collega’s, geliefden of beiden? Geestig en wrang leggen Lies & Richard elkaars leven bloot als zij na tien jaar opnieuw gaan samenwerken.

Violist Harm Kolen stond eigenlijk gepland maar hij kan door omstandigheden helaas niet optreden.

 

Beschikbare behandelingen:

Massage: Jolanda van Berkel, Facebook.com/doelgerichtmassage

Er is wellicht niet voor iedereen plek om aan de beurt te komen bij de masseur, maar tijdens het wachten is er in ieder geval vermaak!

Aanmelden:

Het aantal beschikbare plaatsen is beperkt in verband met de anderhalve meter afstand, u bent welkom nadat u zich heeft aangemeld en een bevestiging heeft ontvangen dat er plek is in de wachtruimte via info@janvanbesouw.nl

Let op: het dragen van een mondkapje is verplicht en de QR code wordt in combinatie met uw ID-bewijs gecontroleerd bij de entree.

Kapsalon Theater is een initiatief van Sanne Wallis de Vries en Diederik Ebbinge om aandacht te vragen voor de noodlijdende culturele sector, die nog steeds gesloten moet blijven.

 

Tickets Excl. fee

ZIE OMSCHRIJVING