Help! Een Verrassing! | Nationale Voorleesdagen

do 01 februari 2024 | 10.30 uur | Foyer
  • Jeugd & Familie
  • Literatuur

Kom tijdens de Nationale Voorleesdagen naar de gratis voorstelling Help! Een Verrassing! in de foyer!

Tijdens deze voorstelling voor peuters en kleuters genieten de kinderen van een lekker ontbijtje.

De voorstelling is geïnspireerd op het prentenboek van het jaar van ©Miriam Bos en wordt aangeboden in samenwerking met de Bibliotheek Goirle.

De toegang is gratis maar wel graag aanmelden!

Aanmelden kan via DEZE LINK 

 

Over de Nationale Voorleesdagen

De Nationale Voorleesdagen (25 januari t/m 3 februari) is het grootste boekenfeest voor kinderen van 0 tot 6 jaar. Met lekker voorlezen begint een leven lang leesplezier. Voorlezen is bovendien goed voor de ontwikkeling. Daarom leest driekwart van de ouders met kinderen tot zes jaar dagelijks voor.

Op 24 januari beginnen De Nationale Voorleesdagen traditiegetrouw met het leukste ontbijt van het jaar: Het Nationale Voorleesontbijt.

Speciaal voor peuters en kleuters word je tijdens het Nationaal Voorleesontbijt verrast met een leuk voorleesmoment en een gezellig verrassend theater. Geïnspireerd op het prentenboek van het jaar: Help! Een verrassing! Samen met je ouders of begeleiders, smul je van een lekker ontbijtje, tijdens een toffe voorstelling.

Over de voorstelling ‘Help! Een verrassing!’

August de Vos houdt niet van verrassingen, maar Suus de Eekhoorn neemt hem mee het bos in. August vindt het spannend. Hij hoopt dat Suus niet wil rennen & ravotten of drukke dingen wil doen. Gelukkig kent Suus hem veeeeel beter dan August zelf denkt! Vriendschap, het SAMEN fijn hebben, picknicken, leuke liedjes en meespelen komen ZEKER voorbij als je meedoet met deze vrolijke voorstelling.

Gespeeld door Janine van het Jeugdtheater Van Niks & Van Alles.

Adviesleeftijd: 2 tot 5 jaar

Tickets Excl. fee

ZIE OMSCHRIJVING