Gerrie Smits | Naakt

vr 13 januari 2023 | 20.00 uur | Theaterzaal
  • Cabaret

Naakt

In zijn nieuwe voorstelling ‘Naakt’ geeft cabaretier Gerrie Smits zich bloot. Met zijn heerlijke Brabantse accent vertelt hij over de zoektocht naar zichzelf en zijn vrijheid. Van ademsessie en latrelatie tot zijn eigen lichaam.

Komediant Gerrie Smits is een Brabander in hart en stembanden. Al vele jaren is hij door het hele land te zien op de diverse comedypodia. Een verhalenverteller en filosoof die binnen no time de gunfactor van de zaal te pakken heeft. Als comedian geeft Gerrie je het gevoel dat je ontspannen achterover kunt leunen maar ook op het puntje van je stoel wilt zitten.

Leon van der Zanden leerde hem zijn comedy talent ten volste te gebruiken. Met een enorme dosis valse bescheidenheid geeft hij je een hilarisch maar ook spannend inkijkje in zijn leven; zijn jeugd, zijn liefde, zijn dochter en andere herkenbare thema’s. Hierbij balanceert hij zorgvuldig tussen kwetsbaarheid en hilariteit.

Naast zijn voorstellingen is Gerrie ook bekend van zijn wekelijkse column op Omroep Brabant Radio in het programma ‘Lang Leve de Vrijdag’ en is hij als vaste MC bij diverse comedy shows te zien.

Rutger van Eijken, columnist, docent en filosoof over de eerste voorstelling ‘Naakt!’ van cabaretier Gerrie Smits:

 “Wat een heerlijke voorstelling is ‘Naakt’ van Gerrie Smits! Gerrie staat ontspannen op het toneel en speelt daar een open, eerlijke, ongemakkelijke, grappige en vooral enorm boeiende en samenhangende voorstelling. Jarenlang was Gerrie een stand up comedian en ging hij voor de snelle grappen. In dit nieuwe avondvullende programma weet hij te vertragen en je mee te nemen in verhalen die ontroeren en je aan het denken zetten en dan ineens komt er een grap die je doet huilen van het lachen. Ik heb enorm genoten van de verhalen over de sexy vriendjes van zijn ex, God, fraude op de middelbare school, Orpheus en de geilheid van het Brabantse accent. Een dikke aanrader voor een mooie avond vermaak!”

In januari hebben we van hem kunnen genieten tijdens Kapsalontheater en we zijn heel blij dat we hem nu met een volledige voorstelling kunnen gaan zien!

NB. deze voorstelling stond eigenlijk gepland op 23 september 2022, ticketkopers zijn geïnformeerd.

Tickets Excl. fee

Prijs: € 18,50