Gerrie Smits | Naakt

vr 13 januari 2023
20.00 uur
Theaterzaal
  • Cabaret

Naakt

In zijn nieuwe voorstelling ‘Naakt’ geeft cabaretier Gerrie Smits zich bloot. Met zijn heerlijke Brabantse accent vertelt hij over de zoektocht naar zichzelf en zijn vrijheid. Van ademsessie en latrelatie tot zijn eigen lichaam.

Komediant Gerrie Smits is een Brabander in hart en stembanden. Al vele jaren is hij door het hele land te zien op de diverse comedypodia. Een verhalenverteller en filosoof die binnen no time de gunfactor van de zaal te pakken heeft. Als comedian geeft Gerrie je het gevoel dat je ontspannen achterover kunt leunen maar ook op het puntje van je stoel wilt zitten.

Leon van der Zanden leerde hem zijn comedy talent ten volste te gebruiken. Met een enorme dosis valse bescheidenheid geeft hij je een hilarisch maar ook spannend inkijkje in zijn leven; zijn jeugd, zijn liefde, zijn dochter en andere herkenbare thema’s. Hierbij balanceert hij zorgvuldig tussen kwetsbaarheid en hilariteit.

 

In januari hebben we van hem kunnen genieten tijdens Kapsalontheater en we zijn heel blij dat we hem nu met een volledige voorstelling kunnen gaan zien!

NB. deze voorstelling stond eigenlijk gepland op 23 september 2022, ticketkopers zijn geïnformeerd.

Tickets

Normaal

Prijs: € 18,50