De Gouden Mix | Kras op Cruise

vr 24 mei 2019 | 14.00 uur | Theaterzaal
  • Muziektheater

De Gouden Mix is opgericht in 2000 en is één van de vele Tilburgse culturele parels. Een 40-tal enthousiaste ‘krasse’ senioren brengen een bijzondere vorm van muziektheater, met toneel, sketches en veel zang. Amusement door ouderen en voor ouderen zoals bewoners van zorgcentra, leden van KBO, Zonnebloem enz. Kortom; ouderenorganisaties van welke signatuur dan ook. De Gouden Mix komt met haar show naar haar publiek toe.

De muzikale theatershow Kras op Cruise speelt zich af op het voordek van een cruiseboot met direct zicht op de brug en toegangen naar de dekken en hutten. De reis langs West- en Zuid-Europese landen vertrekt vanuit Nederland, waarbij de landen België, Frankrijk, Spanje, Italië en Griekenland worden aangedaan. Een zeer gemêleerd gezelschap dat bestaat uit volkse personages, bridgedames, een baron en barones, een bijzonder aardig eenvoudig maar toch chique echtpaar, voetbalsupporters (uitgelaten-burgerlijk-ordinair) en de bemanning met kapitein en stewardess. Matrozen verbeelden tijdens de entr’acte de overgang van het ene naar het andere land waar het schip zal aanmeren. De kapitein belooft dat het een droomcruise gaat worden, waar alles draait om ontspanning, bezoeken aan culturele steden en entertainment. Het zal de passagiers aan niets ontbreken. Ze gaan regelmatig van boord en alle vervoer tijdens de excursies per touringcar vanaf de terminal wordt georganiseerd. Na alle instructies en inchecken krijgen de reizigers direct te horen dat er een ‘mystery guest’ aan boord is in de persoon van een beroemde artiest. Degene die tijdens de reis weet te raden wie deze persoon is, is de gelukkige winnaar van een ereplaats aan de tafel van de kapitein tijdens het afscheidsdiner op de boot in Nederland. Het bonte gezelschap zorgt voor de nodige verwikkelingen en gedoe, jaloezie, ergernissen, hilarische taferelen enz.

Vele liedjes zijn bekend bij ons publiek en mogen worden meegezongen, waardoor interactie tussen bezoekers en spelers ontstaat. Een gevarieerd repertoire met solo’s, duetten en meerstemmige liedjes, van meezingers, gedragen liederen tot opera. Een middagvullend programma.


Gratis entree
Aanmelden verplicht via marjoleinmertens@janvanbesouw.nl


Vrije zit | incl. koffie-/theebuffet in de pauze

Tickets Excl. fee

Geen webverkoop