CINEKID FESTIVAL 2023

zo 22 oktober 2023 | 10.00 uur | Theaterzaal
  • Film
  • Jeugd & Familie
  • Special

We nodigen je van harte uit voor het allereerste Cinekid festival in Jan van Besouw: een dag vol met de mooiste kinderfilms en een gratis randprogramma met games en media-installaties in de foyer!

Voor iedere leeftijd is er een geschikte film, dus kom je herfstvakantie lekker afsluiten in onze zachte rode stoelen en laat je meenemen in het verhaal.

Kosten per film: € 6,00 incl. fee.

11:00 uur Saïd & Anna [4+] – klik hier voor kaarten.

13:30 uur Klara’s gekke treinavontuur [6+] – klik hier voor kaarten.

16:00 uur Dancing Queen [8+] – klik hier voor kaarten.

18:30 uur Zeevonk [10+] – klik hier voor kaarten.

Saïd & Anna [4+]

Saïd (6) en Anna (7) zijn beste vrienden. Elke dag zijn ze te vinden in de Repairshop van Saïd’s ouders. Daar worden kapotte spullen met goed gereedschap gerepareerd en krijgen ze een tweede leven. Ondertussen kampen de twee kinderen met hun eigen problemen, die ze op hun eigen, creatieve manier weten op te lossen. Koop je kaarten voor deze film hier.

Klara’s gekke treinavontuur [6+]

De boerderij van Klara is in de problemen omdat er niets wil groeien. Gelukkig heeft Albert het Varken een nanozaadje uitgevonden. Hij gaat dat laten zien op zijn speciale high tech laboratorium trein, maar op de reis wordt het zaadje gestolen. Klara en Gavin gaan samen met detective Agatha Chichester achter de dief aan. Koop je kaarten voor deze film hier.

Dancing Queen [8+]

Wat doe je als je een buitenbeentje bent? Nerdy tiener Mina wil er op school graag bij horen. Maar nog liever wil ze indruk maken op haar idool: hiphop-danser E.D. Win. Dus geeft ze zich op voor een door hem georganiseerde danswedstrijd, ook al kan ze niet dansen. Dapper en met steun van haar oma doet ze haar eigen ding. Koop je kaarten voor deze film hier.

Zeevonk [10+]

Lena is elf als ze plotseling haar vader verliest; hij verongelukt tijdens het vissen op zee. Lena wordt kwaad als sommige mensen zeggen dat haar vader onvoorzichtig was. Ze gelooft dat een geheimzinnig zeemonster het schip liet omslaan. Vechtend met haar verdriet gebruikt ze al haar fantasie en moed om dat monster te vinden in dit ontroerende avontuur. Koop je kaarten voor deze film hier.

Het randprogramma (tot aanvang van de laatste film te bezoeken) van Cinekid Festival wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Plan C+.

Tickets Excl. fee

ZIE OMSCHRIJVING