Christel de Laat | Zijn daar nog vragen over?

vr 06 maart 2020 | 20.30 uur | Theaterzaal
  • Cabaret

Heeft u geen vragen? Geen probleem. Christel heeft er des te meer. Waarom kussen we elkaar bij een ontmoeting drie keer? Waarom is koffie en thee bestellen tegenwoordig zo’n gedoe? Waarom moeten we zoveel keuzes maken? Geen wereldproblemen, maar alledaagse zaken die vragen bij Christel opwerpen. Ongedwongen een avondje ontspannen lachen over alledaagse dingen. Zijn daar soms nog vragen over?


incl. pils/wijn/fris na afloop


After Party – Ley River Bigband

Vrijdag 6 maart is ley River Bigband tussen 22.00 en 01.00 uur te horen in de foyer van CC Jan van Besouw, de Bigband zorgt voor een muzikale avond.

Speciaal voor deze gelegenheid is er een repertoire samengesteld met swingede nummer s afgewisseld met traditionele bigband muziek. Uiteraard is zangeres Alicia Nederlof ook aanwezig. De Ley River Bigband bestaat uit enthousiaste muzikanten uit Goirle en omgeving, en staat onder leiding van Jan Hermans, en telt de groep inmiddels 21 enthousiaste muzikanten.  Zeven saxofonisten, vier trombones, een hoorn, drie trompetten, een gitarist, een bassist en drie slagwerkers vormen samen de band. Onze groep is goed vertegenwoordigd, maar de band is nog op zoek naar pianist.

Een deel van de muzikanten is afkomstig uit het orkest van de Goirlese harmonie Oefening en Uitspanning, maar ook muzikanten van buitenaf hebben inmiddels hun weg gevonden. Het repertoire bestaat onder andere uit muziek van Cole Porter, Neal Hefti en Sam Nestico. Zelf zorgen de leden , middels de muziekcommissie,  ook voor een eigen inbreng. Hierdoor bestaat het repertoire niet alleen uit traditionele bigbandmuziek, maar ook uit muziek van deze tijd, zoals nummers van Norah Jones en Caro Emerald.

De band treedt regelmatig op na optredens in de grote zaal in JVB. Ze zijn een graag geziene gast tijdens de WAK week, Gools Goud en de open dag JVB.

Tickets Excl. fee

Prijs: € 17,50

Uitverkocht