Breakfast & Besouw

zo 16 februari 2020 | 10.00 uur | Foyer
  • Ontbijt

Wat is nou fijner dan op zondag wakker worden met een heerlijk ontbijt en lichte live muziek? Precies; niks! Jan van Besouw presenteert daarom: Breakfast & Besouw.

Jong en oud kan in de foyer van Jan van Besouw genieten van een ontbijtbuffet met allerlei lekkers van de Jumbo. Natuurlijk liggen er ook genoeg kranten, knutsel- en tekenspullen. Tijdens het ontbijt treedt jong talent op in de foyer. De zachte klank van de piano en de lichte muziek zullen de foyer vullen, zodat je heerlijk ontspannen kunt beginnen aan jouw zondag. Voor slechts € 6,50 kun je twee uur lang genieten van een lekker ontbijt en live muziek!

Uitgegeten en kun je geen genoeg krijgen van de muziek? Om 12.00 uur begint het Kapelconcert.

ACTIE JUMBO
Bij elke € 10,00 aan boodschappen bij Jumbo Goirle ontvang je een zegel. Bij aankoop van twee La Place producten bij Jumbo Goirle ontvang je een extra zegel. Kaart vol? Dan kun je deze inleveren bij de theaterkassa van Cultureel Centrum Jan van Besouw. Je krijgt dan een gratis kaart voor Breakfast & Besouw, op een datum naar keuze (op basis van beschikbaarheid). De actie loopt van woensdag 23 oktober t/m dinsdag 17 december.

Tickets Excl. fee

Prijs: € 6,50

Uitverkocht