BOOM, like that! – Dire Straits – Love over Gold and more

vr 18 februari 2022 | 20.00 uur | Theaterzaal
  • Muziek

UPDATE nav de persconferentie van 25-01-22: deze voorstelling GAAT DOOR! Kaartkopers ontvangen nog een mail over het verloop van de avond! 

De voorstelling stond op 10 februari op uitverkocht omdat we nog uit gingen van de 1,5 meter capaciteit maar de verkoop is weer GEOPEND!!

 

‘Love over Gold’ uit 1982 wordt gezien als één van beste albums van Dire Straits. Het was het vierde studioalbum van de band en telt slechts vijf nummers. Een karakteristiek album met klassiekers zoals ‘Telegraph Road’, HÉT nummer voor de meeste fans en ‘Private Investigations’, één van de grootste hits van Dire Straits. Maar ook ‘Love over Gold’, een prachtig meeslepend nummer met klassiek gitaar dat bijna nooit meer live ten gehore wordt gebracht.

De 8-koppige band BOOM, like that! speelt het album integraal en helemaal live op hoogwaardig niveau. Precies zoals je het verwacht en precies zoals het op de plaat staat, aangevuld met heel af en toe een eigen sausje. ‘and More…’ staat voor het gedeelte na de pauze waarbij de prachtige muziek van andere albums van Dire Straits en Mark Knopfler wordt gespeeld.

Een must voor elke Dire Straits/Mark Knopfler-fan, sterker nog…een must voor elke muziekliefhebber!

Tickets Excl. fee

Prijs: € 21,50