Besouw Live! met Ruud Hermans

zo 28 november
16.00 uur
Foyer
  • Muziek

Dit najaar elke laatste zondag van de maand: Besouw Live! De perfécte zondagmiddag: met live muziek in de Foyer!

Op deze derde editie van Besouw Live! verwelkomen we Ruud Hermans!

Ruud schrijft:

Jan van Besouw, Goirle, fijn dat ik daar mag spelen. Goirle, waar mijn gezin heeft gewoond. Waar ik beginjaren ’80 ca. 3 jaar muziekles heb gegeven op lhno school Maria Virgo. Fijne school, fijn team, héél leuke leerlingen, mooie tijd. Ik zong vooral met de “meiden”: Somewhere Between (1975), Country Roads, gospels, en “tafels aan de kant”  en gezellig discodansen op de muziek van Grease. Daarnaast werkte ik als presentator, muziek samensteller, bij KRO Radio. Deed het programma Country Time 22 jaar lang. Ook Adres Onbekend, Niemandsland, Theater van het Sentiment en American Connection.

Van 2010 tot en met 2019 speelde ik jaarlijks 10 tot 15 huiskamerconcerten bij mij thuis en uit het niets kwam de mogelijkheid om mee te doen met The Voice Sr. Nooit aan gedacht om aan “zoiets” mee te doen, maar ik deed het. Ik kwam niet om te winnen maar om te zingen op dat immense podium. Dat ik won was een verrassing, hartstikke fijn en het deed me goed. Het heeft de deuren van theaters voor me geopend en mocht ik begin september 2021 vier unieke concerten doen samen met 54 musici van het Metropole Orkest.

Op 28 november speel ik in m’n eentje bij Jan van Besouw, zo’n zin in. Eigen liedjes, covers uit Country, Americana en Bluegrass en vertel anekdotes uit mijn radiojaren, reizen naar Nashville en ontmoetingen met de grootste Country- en Americana artiesten van lang gelee tot heden.

Hoop jullie te zien op zondagmiddag 28-11-21

Warme groet

Ruud Hermans

 

Prijs: € 7,50 incl. reserveringskosten en 1 consumptie p.p.

 

Noteer de volgende datum van Besouw Live! ook alvast in je agenda:

zondag 26 december

en houd de website in de gaten voor programma en start verkoop!

 

Tickets

Normaal

Prijs: € 6,50