Atelier 78 exposeert + Open Huis!

za 05 oktober 2024 | 12.00 uur | Foyer
  • Gastprogramma
  • Special

Atelier 78 exposeert: de schoonheid van verbeelding, kom kijken op zaterdagmiddag 5 of zondagmiddag 6 oktober tijdens het Open Huis!

Atelier’78 is een vereniging voor mensen die beeldend bezig zijn op het gebied van textiel, keramiek, tekenen, schilderen en beeldhouwen.

Atelier’78 huist al jaren in het Jan van Besouw. Onze leden volgen cursussen van 4 weken of een heel jaar, ’s avonds of overdag. Ze werken zelfstandig of krijgen les van een docent. En nu zijn we weer zover dat we al dat moois kunnen laten zien in onze tweejaarlijkse expositie.

Met deze expositie willen we bezoekers warm maken voor onze vereniging en voor kunstzinnigheid in het algemeen. En natuurlijk hopen we ook dat we het enthousiasme en het plezier waarmee gewerkt is, over kunnen dragen op de bezoekers.

Op vrijdagavond 4 oktober om 19.30u vindt de opening van de expositie plaats in de Kapel met een bijzondere presentatie.
Zaterdag 5 en zondag 6 oktober hebben we Open Huis van 12.00-17.00u en kan iedereen komen kijken.

De werken hangen en staan door heel het Jan van Besouw: in het beeldhouwatelier in de kelder, de foyer en op de 2e verdieping op de gang en in de schilder- en weefateliers.

Onze docenten komen vertellen en vragen beantwoorden, er zullen kleine demonstraties te zien zijn en vooral veel, heel veel mooi werk!

Tickets Excl. fee

ZIE OMSCHRIJVING