Andries Tunru & Stefan Hendrikx | Beperkt houdbaar

vr 27 oktober 2023 | 20.00 uur | Theaterzaal
  • Cabaret

Twee acteurs, één muzikant, geen script. Improvisatietheater zó virtuoos dat je ’t moet zien om ‘t te geloven. Geen zorgen: je hoeft zelf het podium niet op, laat dat maar aan Andries en Stefan over!

Na het -drie keer op rij!- winnen van het NK Improvisatietheater en hun lovende recensies bouwden Andries en Stefan in korte tijd een ware cultstatus op.

Elke avond beginnen de cabaretiers Andries Tunru (finalist De Slimste Mens en winnaar van o.a. de Persoonlijkheidsprijs van Cameretten) en Stefan Hendrikx (winnaar van het Leids Cabaret Festival, bekend van de TV-programma’s Alpacas en Hufterproef) weer met absoluut niks. Een blanco canvas waarop zij, geïnspireerd door jouw input, een compleet universum ontvouwen. Met de spannendste verhalen, de scherpste grappen en muzikaal omlijst door multi-instrumentalist Joep Hullegie. Niets ligt vast en alles kan. De meest verrassende voorstelling van het jaar!

“Pijnlijke kaken van het lachen!” ★★★★★ – ilovetheater

“Voor Hendrikx en Tunru bestaat er geen alledaagsheid. Ze kijken naar de wereld door een bril van soapseries, misdaadthrillers en musicals.” – Theaterkrant

Bekijk hier alvast de trailer:

Leeftijdsadvies

Jongeren vanaf 13 jaar zijn in principe welkom, onder begeleiding van een volwassene. Houd er rekening mee dat de voorstelling 1.5 uur duurt en dat de onderwerpen door het publiek worden aangedragen, het kan dus zijn dat het wat ‘volwassen’ onderwerpen zijn.

Tickets Excl. fee

Prijs: € 19,50