“AMPA” [FHK] | Jazz Podium Goirle

zo 25 februari 2024 | 15.00 uur | Foyer
  • Muziek

Opnieuw carte blanche voor “AMPA” [Fontys Hogeschool voor de Kunsten]

Jazz Podium Goirle werkt sinds een aantal jaren samen met Fontys Hogeschool voor de Kunsten om jonge en getalenteerde jazzmusici die nog in opleiding zijn ervaring op te laten doen. Ook in dit seizoen bieden we opnieuw graag een podium.

De conservatoriumopleiding in Tilburg heeft zich enkele jaren geleden vernieuwd en heet nu Academy of Music and Performing Arts oftewel “AMPA”. Het is een ensemble opleiding met internationale allure.

Net als in de afgelopen jaren zal de middag geheel gevuld zijn met ensembles van diverse afmetingen, bemand met een nieuwe generatie aankomende jazzmuzikanten. Ervaringen uit vorige jaren heeft ons geleerd dat dit inspirerende middagen zijn waarbij de toekomst van de Nederlandse jazz zichtbaar wordt. Uiteraard kunnen we nu nog geen nadere informatie geven hoe de middag exact ingevuld gaat worden. Verrassend gaat dat zeker worden!

 

 

Vanaf 15:00 uur tot 18:00 uur is het jazzcafé geopend. Tussen 15:30 en 17:30 uur is er live muziek van een groep die een bepaalde stroming in de jazzmuziek en/of aangrenzende muziekstijlen vertegenwoordigt.

De toegang is bij deze editie gratis, een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld!

 

Noteer ook alvast de volgende edities in je agenda: 10 maart en 7 april!

Tickets Excl. fee

GRATIS TOEGANG