ONS TEAM

WIJ STAAN VOOR JULLIE KLAAR,
IN HET CULTURELE HART VAN GOIRLE

ONZE MENSEN

HET KERNTEAM

Management: Roxanne Petermeijer & Judith Rotmans

Managementassistent: Corina Warmerdam

Programma & Educatie: Judith Rotmans & Annika Eiff

Evenementen & Sales: Roxanne Petermeijer

Theatertechniek: Joep van Zoelen & Kars van Gool

Officemedewerker: Anne Posthuma 

HORECABEDIENING

 

Zonder gemotiveerd horecateam geen tevreden gasten! Onze enthousiaste collega’s weten dat maar al te goed en zorgen ervoor dat het jou aan niets ontbreekt.

VRIJWILLIGERS

Vrijwilligers zijn enorm belangrijk bij CC Jan van Besouw. Zij voeren als gastheren en gastvrouwen belangrijke taken uit en zijn de ambassadeurs van ons mooie theater. Deze gastheren en gastvrouwen zorgen elke voorstellingsavond weer voor een warm welkom: Carina van Breugel, Ted Deliën, Ad Galliart, Daniëlle Geraets, Meindert Hoogendijk, Jeanne Hornikx, Ans van den Hout, Josje Jansen, Joop Jonkman, Els v.d. Krabbe, Els Kusters, Ria de Laat, Claudy van Lieshout, Bouke Norden, Nico van Sabben, Ineke Smolders, José Verhoeven en Isabelle Visser. 

Op dit moment bestaat er een wachtlijst voor gastheren en gastvrouwen. Wilt u ons op een andere manier helpen, bijvoorbeeld in de horeca, in de tuin, in de foyer, in de schoonmaak, in de technische/facilitaire dienst of op welke andere manier dan ook? Stuur ons dan een bericht met daarin wat persoonlijke informatie, zoals uw interesses, uw motivatie, uw beschikbaarheid e.d., dan nemen wij graag contact met u op! Aanmelden kan via info@janvanbesouw.nl

Ons vrijwilligersbeleid wordt ondersteund door Contour de Twern. 

BESTUUR SCAG

 

Ons bestuur bestaat uit betrokken mensen uit Goirle en Riel, die vanuit hun expertise en ervaring van onschatbare waarde zijn voor ons cultureel centrum.

Voorzitter: Marc Poelman
Vice-voorzitter/secretaris: Ton Haen
Financiën: Ingrid van de Maat
Bestuurslid: Joop Janssen
Bestuurslid: Aart van Stiphout
Bestuurslid: Marijo Immink
Bestuurslid: Jos Meertens
Bestuurslid: Marleen van Eijndhoven

Vacatures

Bij het Jan van Besouw organiseren we zoveel mogelijk in samenwerking met lokale partijen en we trekken dan ook gezamenlijk op met onze verenigingen, huisgenoten, ondernemers en inwoners. Kortom, we zijn een dynamisch bedrijf met als missie: door middel van allerlei sociaal-culturele activiteiten mensen samenbrengen, om zo het welzijn van Goirlenaren en Rielenaren te vergroten en leuker te maken.

Sta jij te popelen om mee te bouwen aan de toekomst van het Jan van Besouw met ons?