ONS TEAM

WIJ STAAN VOOR JULLIE KLAAR,
IN HET CULTURELE HART VAN GOIRLE

ONZE MENSEN

HET KERNTEAM

Interim-management: Arijan van Bavel

Managementassistent: Corina Warmerdam

Programmamaker: Judith Rotmans & Annika Eiff

Theatertechniek: Joep van Zoelen & Kars van Gool

Evenementen & Sales: Roxanne Petermeijer

Project Assistent: Robin Spelt

Officemedewerker: Anne Posthuma 

HORECABEDIENING

 

Zonder gemotiveerd horecateam geen tevreden gasten! Onze enthousiaste collega’s weten dat maar al te goed en zorgen ervoor dat het jou aan niets ontbreekt.

VRIJWILLIGERS

 

Vrijwilligers zijn enorm belangrijk bij Jan van Besouw. Zij voeren als gastheren en gastvrouwen belangrijke taken uit en zijn de ambassadeurs van ons mooie theater. Deze gastheren en gastvrouwen zorgen elke voorstellingsavond weer voor een warm welkom: Ted Deliën-Relik (coördinatie), Anne van Dalen, Joop Jonkman, Ineke Smolders, Meindert Hoogendijk, Josje Jansen, Claudy van Lieshout, Els Kusters, Ans van den Hout, Carina van Breugel, Ad Galliart, José Verhoeven, Bouke Norden, Isabelle Visser, Nico van Sabben, Els v.d. Krabbe, Ria de Laat, Daniëlle Geraets.

Ons vrijwilligersbeleid wordt ondersteund door Contour de Twern. Wil je ook bij ons aan de slag als vrijwilliger of wil je meer informatie over het vrijwilligerswerk? We vertellen je er graag meer over. Aanmelden kan via info@janvanbesouw.nl

BESTUUR SCAG

 

Ons bestuur bestaat uit betrokken mensen uit Goirle en Riel, die vanuit hun expertise en ervaring van onschatbare waarde zijn voor ons cultureel centrum.

Voorzitter: Marc Poelman

Vice-voorzitter/secretaris: Ton Haen

Financiën: Ingrid van de Maat

Bestuurslid: Joop Janssen

Bestuurslid: Aart van Stiphout

Bestuurslid: Marijo Immink

STAGEPLAATSEN

 

Op zoek naar een leuke en interessante stage of afstudeeropdracht? CC Jan van Besouw is een erkend leerbedrijf; wij bieden stagiaires een professionele leeromgeving. Daarvoor werken we nauw samen met MBO- en HBO-scholen in de regio in de werkvelden evenementenorganisatie, pr & marketing, theatertechniek, horeca en facilitair beheer.

Op zoek naar een leuke en interessante stage of afstudeeropdracht? Misschien kunnen wij je hierbij helpen. Stuur vandaag nog een mail naar info@janvanbesouw.nl voor meer informatie. 

Vacatures

Na een lang Corona-jaar met veel veranderingen ligt er weer een nieuwe toekomst in het verschiet voor Cultureel Centrum Jan van Besouw in Goirle!

Alle activiteiten zijn weer van start in ons theater. Er zijn weer volop vergaderreserveringen, de culturele verenigingen repeteren en treden weer op en ook de artiesten vinden opnieuw hun weg naar ons Jan van Besouw. Er is weer werk aan de winkel!

Bij CC Jan van Besouw leggen we de focus op het zelf initiëren en organiseren van onze producties en programmering. We organiseren zoveel mogelijk in samenwerking met lokale partijen en trekken dan ook gezamenlijk op met onze verenigingen, huisgenoten, ondernemers en inwoners. Kortom, we zijn een dynamisch bedrijf met als missie;
Zoveel mogelijk cultuur samenbrengen om het welzijn van Goirlenaren en Rielenaren te vergroten en leuker te maken.

Sta jij te popelen om mee te bouwen aan de toekomst van het Jan van Besouw met ons?